Bron: Annie Spratt & Unsplash

Films vanaf september 2019 in de bioscoop

Dit zijn de nieuwe films die vanaf september 2019 in de bioscoop te zien zullen zijn

Voor vele mensen begint het gewone leven weer na de zomervakantie. Om voor de nodige ontspanning te zorgen, lanceren een aantal filmstudio’s nieuwe films. Waardoor jij naar de bioscoop kan om te relaxen. Hieronder staan de films die vanaf september 2019 in de bioscoop te zien zijn. Welk van de onderstaande film staat hoog op je ’to-watch’ lijst?

Natuurlijk is dit niet het enige wat er in de bioscoop draait. Er zijn namelijk een aantal titels die in juli of augustus uitkwamen en blijven scoren. Denk aan ‘The Lion King‘, ‘Once Upon a Time… In Hollywood’ en ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw‘. Waardoor er voor ieders wat draait in de bioscoop.

It: Chapter Two

It: Chapter Two - vanaf september 2019 in de bioscoop te zien
Bron: © 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved & Filmdepot | It: Chapter Two

In 2017 kon je niet om ‘It: Chapter One‘ heen. Warner Bros wilt op het grote succes voort borduren. Er valt namelijk genoeg geld te verdienen, plus dat vele mensen willen weten hoe het verhaal afloopt. In ‘It: Chapter Two‘ wordt er een tijdsprong van 27 jaar gemaakt. De leden van de loser club zijn volwassen, en hadden afgesproken om terug te komen als Pennywise terug zou keren.

De trailer zorgde voor hoge verwachtingen, want het lijkt erop dat de horror volume omhoog is gegooid. De volwassen lijkt tot nu toe perfect te zijn. Want James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan en James Ransone lijken op de jonge acteurs. Ben jij klaar om te zien hoe Pennywise onder handen genomen? De horror film is vanaf 5 september 2019 in de bioscoop te zien.

Hustlers

Hustlers - vanaf september 2019 in de bioscoop te zien
Bron: The Searchers & Filmdepot | Hustlers

Een aantal jaar geleden wist Channing Tatum de filmreeks ‘Magic Mike’ te lanceren. Waardoor vrouwen naar de strippende mannen konden kijken. Als het aan STX Entertainment ligt, dan komt daar een vrouwelijke variant bij. Verwacht geen film, waarbij de vrouwen als onschuldige paaldanseressen worden neer gezet. Met onder andere Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart en Cardi B. Kan je verwachten dat de nodige actie gaat worden getoond.

De dames zijn namelijk uit op wraak. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken. De film ‘Hustlers’ is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Ik ben benieuwd naar het eind resultaat, dat vanaf 12 september 2019 in de bioscoop is te zien.

Anna

Anna - vanaf september 2019 in de bioscoop te zien
Bron: Independent Films & Filmdepot | Anna

Na het grote succes van ‘Lucy’, leek de carrière van Luc Besson in een stroom versnelling te zijn gekomen. Wat alleen tegenwerkte van de film ‘Valerian and the City of a Thousand Planets‘. Het grote publiek wist de film niet te bereiken. Toch is de regisseur terug, en hoopt met ‘Anna’ groots terug te keren. De trailer heeft tot nu toe heel veel weg, van wat Scarlett Johansson zou willen maken. Want ‘Black Widow‘ komt eraan. Waarin zij voor Russische huurmoordenaar wordt klaar gestoomd.

Het budget is alleen een stuk minder, dan dat Marvel voor een film klaar heeft liggen. Ik ben heel benieuwd hoever de makers zijn gegaan. Want het lijkt erop dat Sasha Luss los gaat. Waarbij niemand het zonder kleerscheuren, veel bloed of gebroken ribben te oveleven. De keiharde, voor zestien jaar of ouder film, Anna is vanaf 12 september 2019 in de bioscoop te vinden.

Rambo: Last Blood

Rambo: Last Blood - vanaf september 2019 in de bioscoop te zien
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Rambo: Last Blood

De Rambo franchise weet zichzelf al meerdere jaren te bewijzen aan de fans. Met ‘Rambo: Last Blood’ probeert Sylvester Stallone aan te sluiten op wat vandaag de dag aansluit bij de filmliefhebber. 20th Century Fox en Marvel wisten de ‘Wolverine’ trilogie afgesloten met een klapper. Het was aan ‘Logan‘ de taak om het publiek van een oudere Wolverine te overtuigen.

Dat is gelukt, en zelfs zo goed dat Sylvester Stallone een aantal elementen heeft gebruikt voor ‘Rambo: Last Blood’. Zelf ben ik geen groot fan van de franchise, maar snap dat je deze film wilt zien, als je zonder al te veel na te denken naar een film wilt kijken. Als jij actie wilt zien, dan kan je vanaf 19 september 2019 in de bioscoop terecht!

Ad Astra

Ad Astra - vanaf september 2019 in de bioscoop te zien
Bron: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved & Filmdepot | Ad Astra

Voor Brad Pitt is de zware taak om 20th Century Fox richting het positieve te krijgen. De voorgaande films werden niet al te best ontvangen. Tot nu toe zijn de eerste tekenen positief, want de trailer werd met veel enthousiasme ontvangen. Ook al zijn er in de loop der jaren genoeg ruimte films uitgekomen. Toch kiest James Gray er voor om het anders aan te pakken. De film gaat over het volgende:

Astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen. Ben jij enthousiast? De film ‘Ad Astra’ is vanaf 19 september 2019 in de bioscoop te zien.

The Kitchen

De eerste beelden van The Kitchen lijken naar een hit voor Warner Bros te wijzen
Bron: © 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Alison Cohen Rosa & Filmdepot | The Kitchen

Warner Bros, New Line Cinema en DC Vertigo komen met de film ‘The Kitchen‘. Dat films gebaseerd op stripboeken het goed doen, zal er toe hebben geleid dat de film werd gemaakt. Het is aan Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elisabeth Moss om te laten zien dat vrouwen het voor elkaar krijgen om de macht terug te pakken. Nu de echtgenotes van leden van de Ierse maffia in de gevangenis zitten. Zij ontpoppen zich als ondernemers, want de criminele organisatie komt op de schouders van de drie dames. Gaat alles volgens plan?

Als het aan Warner Bros ligt, wordt het een groot succes. Alleen was de vergelijking met ‘Widows’ al snel gemaakt, toen de trailer werd gelanceerd. Daarnaast zijn de eerste reactie gemengd, waardoor ik mijn twijfels begin te krijgen. Ik moet nog even wachten tot dat het eind resultaat draait. De film draait vanaf 26 september 2019 in de bioscoop.

Latest Reviews