First Dates Hotel

Na daten in een restaurant, checken de mensen nu in bij First Dates Hotel

First Dates Hotel
Bron: BNNVARA | First Dates Hotel

Een tijd geleden kreeg ik te maken met het bekende virus van ‘First Dates’. Het programma waarbij je als kijker ziet hoe twee onbekende mensen aan elkaar worden gekoppeld. En ziet hoe de eerste date verloopt. De ene keer is het heel positief, maar het kan ook finaal mis gaan. In ‘First Dates Hotel’ is er een twist aan het concept gegeven, en dat zorgt voor een nieuw programma op televisie.

Ik heb met heel veel plezier naar de eerste afleveringen gekeken. Er worden nog een aantal afleveringen uitgezonden, en ik moet toegeven dat ik mijn twijfels had voordat ik ging kijken. Want wat voor nieuwe elementen weten de programma makers toe te voegen zodat het iets nieuws wordt? Het hoeft niet veel te zijn, en dat is ook precies wat zij hebben gedaan.

Met een aantal kleine subtiele toevoegingen maak je een zomer variant van het populaire dating programma. In ‘First Dates Hotel’ volg je ook twee onbekende personen die voor het eerst met elkaar op date gaan. Het verschil zit in het verblijf van het hotel. Waar de bekende medewerkers ook te vinden zijn. De gasten checken voor 48 uur in bij het ‘First Dates Hotel’ en als de eerste date, het diner, goed gaat volgt de dag erna een vervolg date.

Je volgt in First Dates Hotel hoe de singles op zoek zijn naar de liefde

Als kijker volg jij de mensen vanaf het moment dat zij inchecken tot aan het moment dat zij bekend maken op een vervolg date te willen gaan. Wat ook mee speelt aan de verandering is de setting van ‘First Dates Hotel’. Dit keer niet in Engeland maar in Zuid-Frankrijk. Waar de mensen op zoek gaan waar de zon schijnt en ver van huis zijn.

Wat ik zo mooi vindt aan het programma ‘First Dates Hotel’ is dat de verschillende gasten ook momenten hebben waarbij zij praten en communiceren met de andere hotel gasten. Het begint bij de zenuwen vooraf tot en met het moment dat er iemand is afgewezen. Dan zijn zij er voor elkaar en komen met tips. De komende weken is ‘First Dates Hotel’ te zien bij BNNVARA op dinsdag avond om 22.00 uur op NPO3.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Roald Dahl animatie films komen naar Netflix