Bron: IMDB & CBS Films | Five Feet Apart

Five Feet Apart Trailer

De Five Feet Apart trailer laat een opbloeiende liefde zien op afstand

De Five Feet Apart trailer laat een opbloeiende liefde zien op afstand
Bron: GIPHY | Five Feet Apart

De carrière van Cole Sprouse begon aan het eind van de jaren ’90. Waar hij in onder andere ‘Big Daddy’ te zien was. Daarna volgde zijn op één na grootste rol tot nu toe, namelijk Cody in ‘The Suite Life of Zack and Cody’. Hij probeerde zijn carrière als acteur een kickstart te geven, maar dat lukt niet helemaal. Tot dat de bekende serie ‘Riverdale‘ kwam. Waarmee hij nu te zien in de ‘Five Feet Apart trailer’.

Het blijft niet bij de ‘Five Feet Apart trailer’, maar zal later in 2019 te zien zijn in het eind resultaat. De afgelopen jaren zijn er een aantal tiener drama films gelanceerd. Zoals ‘The Fault In Our Stars’ in 2014 en in 2017 ‘Everyting, Everything’. Deze nieuwe film met Cole Sprouse en Haley Lu Richardson kan een hele goede toevoeging zijn. Want het genre is populair en dan kan er niet genoeg uitkomen.

CBS Films en Lionsgate lijken een mogelijke hit in handen te hebben, want de ‘Five Feet Apart trailer’ werd heel positief ontvangen. Ook al duurt de trailer iets langer dan twee minuten. Je wordt het verhaal ingezogen. Wat te danken is aan de twee acteurs die centraal staan in de film. Zij bouwen een band op maar kunnen niet te dicht bij elkaar zijn. Als de één verkouden is, kan de ander het overnemen en nog zieker worden. Met mogelijk de dood tot gevolg.

Tiener drama’s als deze zijn populair, de Five Feet Apart trailer dan ook positief ontvangen

Tiener drama's als deze zijn populair, de Five Feet Apart trailer dan ook positief ontvangen
Bron: GIPHY | Five Feet Apart

Bij dit soort films kan je als kijker het gevoel hebben dat jee voor de gek wordt gehouden. De acteurs proberen zo goed mogelijk te laten zien dat zij ziek zijn. Toch lijkt het bij Haley Lu Richardson. Zij is niet bang om lelijk in beeld te komen. Want haar haar zit niet perfect, iets wat voor heel veel mensen herkenbaar zou zijn. Misschien niet in combinatie met de ziekte, maar wel hoe je ’s avonds op de bank zit. Of even snel een boodschap gaat doen.

Andere actrices proberen op hun manier zo lelijk mogelijk te zijn, alleen slagen zij er niet in omdat zij er niet voor de volle honderd procent voor gaan. Dat lijkt in de ‘Five Feet Apart trailer’ niet het geval te zijn. Je kan de actrice kennen van de films ‘Split‘ en de recent op Netflix uitgekomen film ‘Operation Final‘. Het laatste punt dat ik wil beschrijven is dat er nog een Disney Channel acteur te zien is in de trailer. Namelijk Moises Arias, na ‘Hannah Montana’ was hij te zien in onder andere ‘Ender’s Game‘, ‘Ben-Hur’ en ‘Pitch Perfect 3’.

Latest Reviews