Francois Klark – Run

De tweede single ‘Run’ van Francois Klark is uit!

Francois Klark - Run

Eind 2017 lanceerde Francois Klark zijn eerste single ‘Spaceman’. Waarin hij zingt over de liefde en er alles aan wilt doen om bij de ander te zijn. Het nummer wist een groot publiek te bereiken, en kreeg positieve respons van critici en werd meer dan 200 duizend keer gestreamd. Toch lijkt het niet goed te gaan en daar zingt bij over in zijn tweede single ‘Run’. En dat is ook letterlijk wat hij doet.

Misschien begin je het al door te krijgen maar de liefde is een onderwerp dat voor veel inspiratie zorgt. Binnenkort komt zijn debuut album uit met de titel ‘LOVE’. De videoclip die je hierboven kan bekijken, zingt Francois Klark over zijn partner. Hij doet zich voor als de partner waar je niet zonder kan. Maar achter alle leugens zit een man dat niet echt van hem houdt. En daar probeert hij vanaf te komen.

Het succes van Francois Klark komt niet uit de lucht vallen. Hij is geboren in Zuid-Afrika en dat hoor je ook terug in de muziek van onder andere de single ‘Run’. Hij heeft er hard voor moeten werken om zijn muziek te maken. En daar zit veel energie in. Als songwriter, zanger en producer heeft hij zelf de touwtjes in handen. Zo kan hij zijn gevoel er heel goed in verwerken.

De boodschap achter de single ‘Run’ laat zien waar Francois Klark voor staat


Wat Francois Clark met ‘Run’ en de videoclip dat daar bij hoort wilde bereiken is dat mensen gaan nadenken. Vandaag de dag kampen heel veel mensen die niet bij ‘het normale’ horen met vooroordelen. Met het nummer wilt Francois laten horen en zien dat wij als mensen allemaal deel uitmaken van menselijke ervaringen.

Het maakt niet uit of je op mannen of vrouwen valt, als je liefdesverdriet hebt dan voelt dat precies hetzelfde. En dat zie je ook terug in de videoclip. Waar Francois Klark een veel besproken onderwerp als diversiteit en acceptatie wilt laten zien. Want ieder mens wilt door andere, in een bepaalde mate, geaccepteerd worden.

Latest Reviews