Fred van Leer: Alles Uit De Kast

Fred van Leer en TLC halen ‘Alles Uit De Kast’ om mensen zelfverzekerd voor de kledingkast te laten staan

Fred van Leer: Alles Uit De Kast
Bron: TLC | Fred van Leer: Alles Uit De Kast

Fred van Leer weet al jaren mee te gaan op televisie. Niet alleen daar weet hij veel mensen te bereiken want op de sociale media gaat hij een stapje verder. Hij neemt de volgers mee met bijna alles wat er in zijn leven gebeurd. Toch werd het een tijd rustig rondom Fred op televisie. De zender TLC zet hem in voor het programma ‘Fred van Leer: Alles Uit De Kast’.

Er zijn in de loop der jaren heel veel make-over programma’s op televisie geweest. Toch weten TLC en Fred van Leer er een nieuwe draai aan te geven. Want ‘Fred van Leer: Alles Uit De Kast’ is persoonlijker gemaakt door het bekende van de sociale media er aan toe te voegen. Zo legt Fred achterin de auto uit naar wie hij toe gaat, en waar de persoon tegen aan loopt.

Het zijn problemen waar je als stylist heel goed bij kan helpen. Iemand is naar eigen zeggen te dun, en verstopt zich achter dikke sjalen en truien. De ander moest door een ziekte afscheid nemen van haar onderbenen. Dankzij de protheses voelt zij zich niet vrouwelijk en probeert de protheses te verstoppen.

Wat Fred probeert te bereiken is dat de dames met een goed gevoel naar huis gaan. Eerst wilt hij zien wat zij zelf zou shoppen. Daar blijft het niet bij want waar lopen de dames tegen aan wanneer er wordt geshopt? Zo kan hij de verschillende problemen tackelen en een zetje in de goede richting geven.

Bij ‘Fred van Leer: Alles Uit De Kast’ is de mix van persoonlijkheid en de tips een gouden combinatie

Een tijd later komen de twee personen naar het hoofdkwartier van ‘Fred van Leer: Alles Uit De Kast’. De stylist heeft drie setjes uitgekozen waarvan hij denkt dat die het beste bij de persoon staat. Hierbij gaat het om verschillende setjes om de positieve punten naar in de spotlight te zetten.

Ik vindt het een genot om naar ‘Fred van Leer: Alles Uit De Kast’ te kijken. Want hij weet met zijn humor en persoonlijkheid de personen op te beuren. Met tips en een nieuwe look gaan de twee personen weer naar huis. Waar zij die toe kunnen passen en zelfverzekerd voor de kast gaan staan.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
De nieuwe Disney Plus 2021 content