Stap in de Free Guy Trailer 2 samen met Ryan Reynolds in een videogame
Ryan Reynolds as Guy in 20th Century Studios’ FREE GUY. Photo by Alan Markfield. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Free Guy Trailer 2

Stap in de Free Guy Trailer 2 samen met Ryan Reynolds in een videogame

Sinds de pandemie heeft iedere filmstudio een flinke stoelendans gedaan, om zo min mogelijk geld te verliezen. Val ik in herhaling? Zo ook Disney en 20th Century Studio’s. Het voormalige 20th Century Fox. Disney hoopte met de Fox titels de bioscopen nog wat geld binnen zou komen. Helaas voor de filmstudio pakt het minder goed uit, waardoor de ‘Free Guys trailer 2’ in een vreemde en onzekere tijd online wordt gezet.

Na het succes van ‘Deadpool’ was het voor Ryan Reynolds tijd om een niet franchise film te maken. 20th Century Studio’s vond dat een top idee, en liet hem ‘Free Guy’ maken. Als de pandemie er niet was geweest, dan had de film afgelopen juli in de bioscoop gedraaid. Na het schuiven is de nieuwe release datum 9 december 2020. Wat ik heel jammer vindt voor Reynolds. Hij lijkt zoveel passie voor de film te hebben, en dat gaat de filmstudio nooit terug verdienen. Als je nagaat dat de nieuwe James Bond film ook naar 2021 is verhuisd. Geen van de andere filmstudio’s durft een grote blockbuster te lanceren.

De ‘Free Guy trailer 2’ is uitgekomen, en laat een beter beeld zien van wat wij als kijker kunnen verwachten. Na het zien van de eerste trailer, kreeg ik een déjà vu gevoel. Naar mijn idee hebben wij recent een film gehad dat zich in een videogame afspeelde. Dat was ‘Ready Player One’. Het grote verschil met de film uit 2018, is dat ‘Free Guy’ draait om het redden van de videogame. Inplaats van iets te moeten vinden, zodat de hoofdprijs wordt verdiend.

Achter de schermen wordt er realistische game neer gezet

Stap in de Free Guy Trailer 2 samen met Ryan Reynolds in een videogame
Source: Tenor Free_Guy_Movie | Free Guy

Wat ik vooral leuk vond om te zien, was dat in de ‘Free Guy trailer 2’ het karakter Guy een eigen leven gaat leiden. Normaal gesproken wordt een karakter in een game geleid door de persoon aan de andere kant van het scherm. Waar de film kan slagen of floppen, zijn de effecten. In de nieuwe trailer ziet dat er perfect uit. Je hebt direct het gevoel dat je in een videogame stapt. Kleurrijke en strakke effecten en korte scenes die gamers in allerlei games kunnen hebben gespeeld.

Daarnaast komt de humor van Reynolds nog beter tot zijn recht in de tweede trailer. Je ziet dat deze film op zijn lijf is geschreven. Dan is het nu wachten tot dat de film in de bioscopen gaat draaien. Of dat in december is of een nog te noemen datum in 2021? Voor mij maakt dat niet uit, want ik wacht wel tot dat die uit komt.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Jelly Jump, Trivia Crack, Stickman Rush and Make Up Genius