Meer over het verhaal in de Frozen 2 trailer 2
Bron: © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Frozen 2

Frozen 2 Trailer 2

Meer over het verhaal in de Frozen 2 trailer 2

Eindelijk is het zover, er zijn nieuwe beelden uitgebracht door Disney van ‘Frozen 2‘. Het is niet voor het eerst dat er een teaser of trailer online wordt gezet. Wat wel eindelijk duidelijk wordt, is het verhaal van de aankomende animatie film. Want de ‘Frozen 2 trailer 2’, laat meer los over de nieuwe karakters, het verhaal en nog meer magie. Disney liet het volgende los over het verhaal:

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Wat mij betreft hebben de makers van de film het door waar vele mensen op zitten te wachten. Want na de eerste ‘Frozen’ film bleven mensen met vele vragen over. Bijvoorbeeld over de superkrachten, met de lang verwachte film lijken er antwoorden te komen. Ik ben benieuwd op wat de geschiedenis is van de superkrachten en familie.

Tijd voor nieuwe karakters en werelden in de nieuwste Frozen 2 trailer

Meer over het verhaal in de Frozen 2 trailer 2
Bron: © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Frozen 2

Daarbij worden er in de tweede film een reeks nieuwe karakters geïntroduceerd. Waarmee er meer diversiteit gaat worden getoond, iets waar Disney tot nu toe weinig aan heeft gedaan. Waar ik ook op hoop is dat er meerdere mensen zijn met superkrachten. Dat lijkt mij niet gek, want het vuur lijkt mij op een magische manier tot stand te zijn gekomen.

Gedurende de ‘Frozen 2 trailer 2’ lijkt er ook een nieuwe side-kick aan te komen. Elsa houdt een hagedis of een ander reptiel vast. Haar magische krachten lijken hem te voeden of misschien wel te veranderen. Het is en blijft gissen wat de makers willen laten zien of ons willen laten denken. De muziek, animatie en onthulling van het verhaal hebben mij enthousiast gemaakt. De film is vanaf 20 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wil jij deze film niet missen? Hier blijft het niet bij, want Disney gaat bij Disney Plus met een serie komen over het maken van de tweede ‘Frozen’ film. Mocht je een fan van het eerste uur? Dan kan jij je geluk op in de bioscoop en bij de streamingdienst van de mouse house.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Street art all over the world