Game Over Man Review
Bron: Netflix & Cate Cameron | Game Over, Man!

Game Over, Man! Review

De makers van Workaholics zijn terug met de Netflix film ‘Game Over, Man!’

Game Over Man Movie Poster
Bron: Netflix & Cate Cameron | Game Over, Man!

Netflix blijft geld uitgeven voor films die door verschillende makers wordt gemaakt. En daarmee kan het een hit of juist een misser zijn. Met ‘Game Over, Man!’ zijn de heren die achter ‘Workaholics’ terug met een actie comedy. Waar alles uit de kast wordt gehaald om het tot een hit te maken.

Het zijn Adam Devine, Anders Holm en Blake Anderson, die de hoofdrol spelen. De film is geregisseerd door Kyle Newacheck en geschreven door Anders Holm. Geen onbekenden voor de acteurs, want zij werkten eerder met Kyle samen tijdens de opnames van de bekende televisie serie. De film staat online bij de on demand dienst Netflix en kan je net zowaar kijken als dat je wilt.

De drie heren spelen vast geroeste hotel medewerkers. Die iets oudere medewerkers zijn blijven plakken en zijn druk bezig geweest met het maken van een revolutionair videogame waarbij je een pak aan krijgt. En andere van een afstand kan besturen. Wanneer het hotel waar zij werken wordt overgenomen, zijn zij de enige die de situatie kunnen veranderen. En daar kan de uitvinding heel goed bij helpen.

De recensie van Game Over, Man!

De film ‘Game Over, Man!’ is op de goede plek terecht gekomen. Het is een Netflix film en het is goed dat de on demand dienst het wilde hebben. Dat bedoel ik niet negatief, omdat de film genoeg positieve dingen heeft waardoor het leuk is om naar te kijken. De humor is heel erg goed, en er wordt alles aan gedaan om je aan het lachen te krijgen.

Van slapstick humor tot en hele platte humor, waar je soms letter alles ziet zitten. Voor ieders wat wils zou je zeggen, ook al is de film ‘Game Over, Man!’ gevuld met karakters die heel typerend zijn. Het wordt heel goed neergezet door de acteurs die in de film zitten. Van de keiharde zaken vrouw tot en met de man die uit de kast moet komen. En wanneer hij uit de kast is, dan is hij de hysterische homoseksuele man. De man die in veel comedy films wordt gespeeld.

Game Over Man
Bron: Netflix & Cate Cameron | Game Over, Man!

Alleen wordt het zo in de film neergezet dat het niet erg is, maar vermakelijk om te zien hoe zij met bepaalde situaties omgaan.
Een aantal oud bekende acteurs zijn te zien in ‘Game Over, Man!’. Daniel Stern is te zien in de kerst klassieker ‘Home Alone’ en speelt de hotel directeur. En Neal McDonough is geen onbekende in de filmwereld, en is één van de slechteriken die het hotel overnemen.

De humor van ‘Game Over, Man!’ kan een grote groep mensen aanspreken

De actie scenes zijn heel goed in elkaar gezet en wat de makers heel goed gedaan hebben is het nooit te serieus maken. Bij iedere scenes is op een manier humor gebruikt. Dat maakt het een goede film tussen de rest van de Netflix films. Daarom juist de reden om deze film te gaan kijken, wanneer je niet weet wat je moet kijken.

Game Over Man Recensie
Bron: Netflix & Cate Cameron | Game Over, Man!

De drie hoofdrol spelers spelen een groep vrienden waarbij de één denkt de baas te kunnen spelen. De chemie tussen de heren spat van het scherm en niet gek. Want zij hebben al jaren samen in de serie geacteerd. Mijn conclusie is dan ook dat je deze film moet hebben gezien. Het is geen perfecte film, maar de positieve kanten van ‘Game Over, Man!’ zijn groter. Ga goed voor deze film zitten en laat de actie en humor over je heen komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Entertainment dat in 2018 twintig jaar oud wordt