Blog Medeblloggers

Geduld is een schone zaak! Als het om Delta gaat

Sebastiaan en Delta Goodrem, Sebastiaan moet veel geduld hebben!

Wachten is iets wat ik goed kan. Zo wacht ik al maanden op de nieuwste cd van Delta Goodrem. Ik heb zoveel geprobeerd om de cd, Wings Of The Wild, in mijn bezit te krijgen. Maar ik wist niet dat dit een moeilijke weg zou worden. Meteen dacht ik aan Bol.com! Die hebben werkelijk alles, zou je denken?! Maar helaas, Bol, kon de cd niet bestellen.

Toen kwam ik via Marktplaats de cd van Delta tegen. Maar ja, Marktplaats, is niet echt een plek waar ik graag gingen bestel. Via een blogcollega, Jimmy, kwam ik op het idee om eens verder te kijken op Google. Na een lange zoektocht kwam ik bij een Belgische website uit. Standaard Boekhandel, heeft meer dan je in eerste instantie zou denken.


Dus ik besloot om de cd in te voeren in de zoekbalk. En wat denk je? Jazeker, de cd is bestelbaar! Meteen besloot ik de cd van Delta te bestellen. De cd moest uit Australië komen, aangezien Delta daar ook vandaan komt. Het kon wel een paar weken duren, maar ja een paar weken kunnen er ook nog wel bij.
Ruim voor de kerstdagen van 2016 heb ik de cd besteld. Meteen besloot ik om vrij veel contact te houden met Standaard Boekhandel. Ik kon geen slechte recensies vinden, dus ik vertrouwde het wel. Standaard Boekhandel gaf altijd snel antwoord op mijn vragen. Al had ik één brandende vraag; wanneer komt de cd binnen?!

Na lang wachten bracht de Standaard Boekhandel Delta Goodrem naar Nederland

Na zeker vijf weken, misschien wel zes, kreeg ik een mail. De cd was eindelijk in België gearriveerd. Dus het kon niet lang meer duren, dacht ik. Maar op de website van de Belgische post bleef mijn pakketje maar op een bepaalde status staan. Deze status zorgde dat ik toch een tikje nerveus werd… zou het allemaal wel goed komen? Krijg ik mijn cd?

Nou en of ik de cd kreeg. Op een maandagochtend hoorde ik mijn brievenbus klapperen. Meteen keek ik uit het raam. Ik zag een busje van DPD wegrijden. Dat kon maar één ding betekenen; de cd is binnen! Ja, de cd had ik dan eindelijk in huis. Na een lange wachttijd heb ik eindelijk de cd in huis. De cd is zeker de moeite waard om lang op te wachten.

Ik ben zo gelukkig met de cd van Delta. Alle nummers zijn stuk voor stuk uniek, mooi, bijzonder, gevoelig en prachtig. Ik zou het zo weer goed; een cd bestellen via Standaard Boekhandel. Wanneer Bol een cd of boek niet heeft, kun je altijd op de site van Standaard Boekhandel kijken. Die hebben meer dan je denkt. Maar je moet wel geduld hebben, veel geduld. Gelukkig heb ik geduld en gelukkig heb ik de cd van Delta.

Latest Reviews

Ook interessant
Is de 2019 versie van Pet Sematary zo eng als dat wordt gezegd?
Pet Sematary Review