Bron: IMDB & Paramount Pictures | Gemini Man

Gemini Man Trailer

De film en de Gemini Man trailer hebben lang op zich laten wachten

De film en de Gemini Man trailer hebben lang op zich laten wachten
Bron: GIPHY | Gemini Man

Het heeft bijna dertig jaar geduurd voordat Will Smith in de rol van Henry kon kruipen. De technieken zijn de afgelopen jaren flink verbeterd, en Paramount Pictures kon samen met Ang Lee bezig met de film en nu de ‘Gemini Man trailer’. De afgelopen jaren zijn er meerdere verhalen geweest zoals een kleine verhaallijn in ‘Logan‘. Waar precies dezelfde door superheld het tegen de ander op neemt.

Paramount Pictures deelde het volgende over het verhaal, na het lanceren van de ‘Gemini Man trailer’: Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Niet alleen Will Smith zal te zien zijn in de film, ook Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong zullen een rol spelen. Regisseur Ang Lee heeft een aantal grote films op zijn naam staan. Zo was hij regisseur bij de films ‘Life of Pi’ en ‘Brokeback Mountain’.

De technieken van nu zijn klaar om de Gemini Man goed in beeld te brengen

De technieken van nu zijn klaar om de Gemini Man goed in beeld te brengen
Bron: GIPHY | Gemini Man

Waar ik alleen bang voor ben is dat de scenario schrijvers de film niet naar een hoge niveau weten te tillen. De scenario schrijvers van onder ander ‘The Hunger Games’, ‘Overlord‘ en ‘Shazam!‘. Bij de genoemde films was het scenario niet het beste element van de film.

Waar ik heel erg aan moest wennen na het zien van de ‘Gemini Man trailer’ zijn de effecten om Will Smith jonger eruit te laten zien. Dat is op sommige vlakken aardig gelukt, toch zijn er andere films waarbij het effect er veel beter uit ziet. Ook voelt de trailer aan als een film dat jaren geleden is gemaakt, en nu eindelijk wordt gelanceerd.

Vandaag de dag ligt de focus in de filmwereld op andere verhalen. Het kan zijn dat ik een totaal verkeerd beeld van de film heb gekregen, na het zien van de ‘Gemini Man trailer’. Toch loop ik niet warm voor de film. Wat is jou indruk van de film? Laat het via Instagram weten.

Latest Reviews

Ook interessant
Wie is de Mol Review
Deelnemers werden gekidnapt bij Wie is de Mol