Gevaarlijke en verrassende acts bij America’s Got Talent


De vijf audities zitten vol met gevaarlijke en verrassende acts


Er zijn nog een hele hoop gevaarlijke en verrassende audities van het twaalfde seizoen America’s Got Talent die ik met je wil delen. Laat ik beginnen met de volgende audities waarbij een aantal acts het gevaar opzoeken of de mensen in de zaal weten te verassen met het talent dat zij bezitten.

Vorige week deelde ik vijf audities die je moet hebben gezien. Heb je het gemist? Klik op de link hieronder zodat je weer helemaal bij bent.

De meest uiteenlopende talenten bij America’s Got Talent


Demian Aditya is één van de meest gevaarlijke en verrassende audities uit de rij


In Nederland hebben wij Hans Klok en een aantal jaar geleden Hans Kazan. In Amerika doet de Amerikaanse versie van beide auditie bij America’s Got Talent. Demain Aditya heeft veel te bewijzen want tijdens zij act tikt de tijd en dat zorgt voor samen geknepen billen bij de jury.

Puddles Pity Party laat een andere versie van Chandelier horen


‘Chandelier’ van Sia is een heel moeilijk nummer om te zingen. Omdat Sia het laat overkomen alsof het een makkelijk nummer is om te zingen, coveren veel mensen het bekende nummer. Bij de auditie Puddles Pity Party zou je niet meteen verwachten dat hij zou gaan zingen. Maar hij laat een jazz-achtige versie van de bekende hit horen.

Merrick Hanna verteld een verhaal met zijn auditie


Merrick Hanna laat met zijn auditie geen gevaarlijke en verrassende dingen zien. Toch weet hij de jury sprakeloos te krijgen wanneer hij met de muziek en dans een mooi verhaal verteld.
Het gaat erom dat je jong bent een vriendschap opbouwt maar de ander groeit verder en leert een meisje kennen. Kijk zelf naar de auditie om het optreden te zien.

The Singing Trump laat zijn gezicht zien bij America’s Got Talent


Nu Donald Trump al een tijd de President van Amerika is kan het niet uitblijven dat je imitators voorbij ziet komen bij verschillende talentenjachten. Nu lijkt het in eerste instantie niet gevaarlijk en verrassend. Toch weet het publiek en Mel B de act niet meteen te waarderen. Tot dat hij zijn moves uit de kast haalt.

Visueel illusionist Will Tsai laat munten verdwijnen


Er komt veel mensen die met magie door naar de volgende ronde van America’s Got Talent proberen te komen. Will Tsai probeert dat ook en creëerde voor de talentenjacht speciaal een act. En laat de magische act met een close up camera zien. Ik vraag mij af hoe hij de act zo goed kan doen. Want het is bizar om naar te kijken en te zien dat er munten verdwijnen en later weer terug komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Pacific Rim and The Purge