Kan Sony Pictures met Ghostbusters 3 de franchise nieuw leven inblazen?
Bron: Youtube | Ghostbusters 3

Ghostbusters 3 wordt in 2020 gelanceerd!

Kan Sony Pictures met Ghostbusters 3 de franchise nieuw leven inblazen?

De eerste beelden en berichten geven een positieve draai aan de bekendmaking van Ghostbusters 3
Bron: GIPHY | Ghostbusters

Voordat ik over de ‘Ghostbusters 3’ ga hebben, ga ik een stukje terug in de tijd. Want er was een tijd dat Sony Pictures het idee had om een frisse wind door de franchise te blazen. Waardoor de mannelijke spoken jagers werden vervangen door vrouwen. Alleen werd de klap voordat de film uit kwam groot, want de trailer werd de meest ge-disliked video op Youtube.

Het begon allemaal in 1984, toen de eerste film werd uitgebracht en een regelrechte hit was. Deel twee kwam uit in 1989 en sindsdien waren er speculaties over een derde deel. zoals het er nu naar uitziet komt er dertig jaar later een vervolg. Alleen is er tot nu toe weinig bekend over welke acteurs er in de zien zijn. De vraag is of de originele cast terug komt, want Bill Murray heeft duidelijk laten weten niet terug te willen keren voor een ‘Ghostbusters 3’. Ook al had de volledige cast in de vrouwelijke ‘Ghostbusters‘ een cameo.

Achter de camera is er ook het één en ander veranderd. Want regisseur Ivan Reitman, was verantwoordelijk voor de twee ‘Ghostbusters’ delen uit de jaren ’80, keert niet terug op de regisseursstoel. Wie wel plaatsneemt in de stoel is: Jason Reitman. De zoon van de voorgaande regisseur neemt het stokje over. Daarnaast gaat hij met Gil Kenan werken aan het script.

Zelf denk ik dat er achter de schermen meer is gebeurd, dan dat tot nu toe bekend is gemaakt. Want als je een film wilt maken en in de zomer van volgend jaar in de bioscopen wilt hebben. Dan moet er snel worden gewerkt. Ik denk dat de heren samen het script hebben gemaakt, en dat Sony Pictures er tevreden over was. Waardoor de productie verder kan gaan onder de titel ‘Rust City’.

De eerste beelden en berichten geven een positieve draai aan de bekendmaking van Ghostbusters 3

Kan Sony Pictures met Ghostbusters 3 de franchise nieuw leven inblazen?
Bron: GIPHY | Ghostbusters 3

Waar Sony Pictures op hoopt, is dat de bioscoop gangers en de fans van de franchise ‘Ghostbusters 3’ gaan omarmen. Als de studio het met de bovenstaande mensen goed aanpakt, dan kan zeker gaan gebeuren. Alleen staat de 2016 versie nog vers in het geheugen. Waardoor de franchise een beste deuk heeft opgelopen. Het script moet goed zijn en geen vluggertje, plus de cast moet een samenstelling hebben dat het vergelijkingen heeft met de voorgaande delen.

De theater dat Sony Pictures online heeft gezet, laat tot op heden weinig los over wat je kan verwachten. De enige informatie wat je ziet is het jaar 2020. De beelden lijken duidelijk te willen maken dat ‘Ghostbusters 3’ gaat aansluiten op het eerste en tweede deel. Ook moet het gevoel en emotie van deel één en twee erin zitten verwerkt. Daarmee kan je als film de aansluiting vinden bij de fans van het origineel.

Één van de originele Ghostbusters Dan Aykroyd, liet in een interview in november al los dat er een deel drie in productie was gegaan. In dat interview liet hij ook weten dat hij er een rol in zou gaan spelen. Al was de interviewer Dan Rather niet direct overtuigd. Want Bill Murray was duidelijk over een terugkeer. Toch was Dan Aykroyd wat milder, en gaf aan dat Murray wel terug zou komen als het verhaal heel goed zou zijn. Of als hij alleen al een spook of iets dergelijks zou moeten spelen.

Zit jij te wachten op ‘Ghostbusters 3’? Want ik kan mij voorstellen dat je huiverig bent na de 2016 versie met Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. Het wachten op een volwaardige eerste trailer en natuurlijk de film is vanaf nu begonnen. Daarmee kan de zomer van 2020 niet snel genoeg beginnen!

Latest Reviews

Ook interessant
Pennywise en de loser club is terug in de It: Chapter Two trailer
It: Chapter Two Trailer