Bron: Screenshot Ghostbusters: Afterlife Trailer

Ghostbusters: Afterlife Trailer

Sony Pictures gaat het vier jaar na de remake nog een keer proberen met de Ghostbusters: Afterlife trailer

Sony Pictures gaat het vier jaar na de remake nog een keer proberen met de Ghostbusters: Afterlife trailer
Bron: GIPHY | Ghostbusters: Afterlife

Sony Pictures probeerde in 2016 de bekende franchise nieuw leven in de blazen. Dat werd niet door het grote publiek als positief ervaren. Vier jaar later gaat de studio het opnieuw proberen. Waarvoor de ‘Ghostbusters: Afterlife trailer’ is gelanceerd. Want wat gaat de insteek dit keer zijn? Plus welke acteurs van het origineel keren er terug? Hieronder lees je meer over de trailer.

Vanaf 9 juli 2020 zal Sony Pictures gaan zien of het publiek de voorgaande film achter zich kan laten. Vandaag de dag draait Hollywood om franchises, en de ‘Ghostbusters’ franchise is geliefd bij het grote publiek. Waardoor Sony Pictures geld kan verdienen, mist de studio het op een goede manier aanpakt.

Wanneer een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein stadje aankomen, beginnen ze hun verband met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten, te ontdekken.

Bij de 2016 versie stond Paul Feig aan het roer van de film. In de nieuwe versie is dat niet het geval. Daar wordt de zoon van Ivan Reitman, Jason Reitman naar voren geschoven. Hij zal de film gaan regisseren. Hij heeft hiervoor ‘Tully’ en ‘The Front Runner’ geregisseerd. Voor het grote publiek zal hij een onbekende zijn. Ivan Reitman zich wel bemoeien met de film. Want hij zal is de producent.

De insteek van de film, wordt al snel duidelijk na het zien van de ‘Ghostbusters: Afterlife trailer’. Want het wordt al snel duidelijk dat de makers hebben gekeken naar ‘Stranger Things’. Niet alleen omdat het nu draait om de kinderen, maar de aankleding en dergelijke lijken overeen te komen. Het is alleen wachten tot dat Winona Ryder door het beeld komt lopen.

De cast van de nieuwe Ghostbusters films is niet compleet in beeld geweest

De cast van de nieuwe Ghostbusters films is niet compleet in beeld geweest
Bron: GIPHY | Ghostbusters: Afterlife

Om de nieuwe film aan de films uit de jaren ‘80 te koppelen, is er voor gekozen om het gezin van Dr. Egon Sprengler op de voorgrond te zetten. In 2014 overleed Harold Ramis. Hij speelde de rol van Sprengler. Hij zal als enige originele Ghostbusters niet aan het vervolg mee kunnen doen. Het jammere aan de ‘Ghostbusters: Afterlife trailer’ is dat geen van de originele cast er in voorkomt. Dat had de trailer een stuk interessanter gemaakt voor de fans.

Nu lijkt het alsof je straks een groep kinderen het werk van de volwassenen ziet uitvoeren. Wie hen lijkt te gaan begeleiden is Paul Rudd. De ‘Ant-Man’ acteur blijkt tot nu toe geen volle bioscoop zalen te trekken. Ook al lijkt hij tot nu toe perfect te zijn gecast.

Wat verder duidelijk is geworden, is dat de makers het nostalgie gevoel door de hele film terug gaan laten komen. Want in de ‘Ghostbusters: Afterlife trailer’ zie je de klassieke auto, uniformen en andere apparatuur voorbij komen. Waardoor mijn enthousiasme wel werd opgewekt. Een film met de originele cast zal ik niet afslaan.

Latest Reviews