Girls Trip

De vriendinnengroep heeft elkaar al vijf jaar niet gezien. Het is tijd voor een Girls Trip

Vorig jaar was Bad Moms een groot succes, andere studio’s willen daar op inhaken en brengen een eigen variant op de film uit. Girls Trip is daar één van. In de film zijn Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, Tiffany Haddish en Regina Hall als de vriendinnengroep te zien. Een leuke combinatie van actrices die je niet in iedere film voorbij ziet komen.

Maclom D. Lee is bekend met een aantal actrices die in Girls Trip te zien zijn. Hij heeft in het verleden films als: Scary Movie, The Best Man en Barbershop: A Fresh Cut geregisseerd. Daar kwamen de hoofdrol speelsters ook in voor. Lees hieronder de recensie van de komedie film na het verhaal en de trailer van de film.

Dit is Girls Trip

Vier vriendinnen hebben elkaar lange tijd niet meer gezien. Om hun vriendschap nieuw leven in te blazen gaat het viertal een lang weekend naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Music Festival. Daar laten ze zich volledig gaan.

Dit vond ik van Girls Trip

Een paar weken geleden was Scarlett Johanson te zien in de film Girls Night Out. In Amerika kwam de film kort voor Girls Trip uit en de vergelijkingen werden meteen met elkaar gemaakt. Financieel gezien heeft de laatste film het beste van de twee gedaan. Dat wekte mijn interesse, zeker na het zien van de trailer.

Het is een twee uur durende film waarbij de vier vriendinnen samen op los gaan. Ik kon het verhaal erg waarderen, zeker omdat er verschillende kleine verhalen zijn die het grote geheel compleet maken. Iedere vriendin heeft haar eigen problemen en probeert dat voor zich te houden. Je weet aan het begin van de film dat het in een bepaalde scene naar buiten gaat komen. Een beetje voorspelbaar.

De film is een komedie en dan moet je om de humor kunnen lachen. Dat heb ik zeker gedaan, zelfs zo erg dat ik het idee had dat mensen mij een beetje vreemd aan zaten te kijken. De humor gaat ver en ik kan mij voorstellen dat een aantal mensen dat niet kan waarderen. Het is aan de platte kant en soms aan de vunzige kant, maar ik hou daar van.


De actrices Jada Pinkett Smith, Queen Latifah, Tiffany Haddish en Regina Hall laten je twee uur genieten van lekkere humor


Omdat de film twee uur duurt heb je na ruim een uur te hebben gekeken het gevoel dat de film niet op gang komt. Het verhaal hikt tegen het probleem aan en zij moeten door pakken. Wanneer dat gebeurt loopt de film ook weer goed verder. Ik kon het wel waarderen hoe zij het probleem opbouwde. Het werd met humor gebracht en kreeg daarna een serieuze toon. De afwisseling was heel fijn. Zo kon je een beetje bij komen van het lachen.

Alle actrices hadden een eigen input in het verhaal en dat maakte het leuk om de 120 minuten naar Girls Trip te kijken. Voor mij sprong de actrice Tiffany Haddish eruit omdat de grappen en grollen bracht die de andere actrices niet zouden staan. Het waren de seksuele en vunzige grappen en wanneer zij dat deed kon je het waarderen.

Mijn Conclusie


Girls Trip is een lange film die je gezien moet hebben wanneer je van schunnige en seksuele humor houdt. De twee uur wordt vermaakt door actrices die de film heel goed kunnen dragen. Heb je zin om een avond uit te gaan en met een goed gevoel de zaal te verlaten? Ga naar de dichtstbijzijnde bioscoop in de buurt.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music
Causes – Where Does Love Go