Bron: IMDB & Buena Vista International | Glass

Glass Trailer 2

Met de Glass Trailer 2 laat M. Night Shyamalan twee werelden samenkomen

Met de Glass Trailer 2 laat M. Night Shyamalan twee werelden samenkomen
Bron: IMDB, Jessica Kourkounis & Buena Vista International | Glass Trailer 2

De ‘Glass Trailer 2’ staat misschien al een tijd online. Dat betekend niet dat het niet meer gedeeld kan worden. Want de nieuwe beelden weten mij heel enthousiast te maken voor de film dat nog moet uitkomen. Dat komt mede omdat er meer duidelijk wordt over de mogelijke verhaallijnen die in de film worden geschreven.

Voor de filmliefhebber is het natuurlijk duidelijk dat M. Night Shyamalan heel goed in speelt op de trend van de superhelden films. Daar wordt steeds meer geëxperimenteerd door verschillende genre films toe te voegen. Van een science fiction-achtige ‘Logan‘. Waarbij de R-Rating een belangrijke rol speelde.

Wat heel goed is, is dat de ‘Glass Trailer 2’ laat zien hoe de slechteriken voor iets goeds kunnen zorgen. Want als je de karakters van ‘Unbreakable’ en ‘Split‘ samenvoegt kan het alleen maar kwaadaardig worden. Voor Samuel L. Jackson en James McAvoy de mogelijkheid om de acteer kunsten te laten zien.

Met de ‘Glass Trailer 2’ wordt mij maar als te duidelijk dat James McAvoy op de juiste plek zit. Want de verschillende persoonlijkheden komen in de bijna drie minuten voorbij. Als acteur moet je het maar kunnen om in een seconden te kunnen wisselen. Wat beide ‘slechteriken’ gemeen lijken te hebben is dat zij onverbiddelijk zijn. Wanneer je wordt gepakt, is de kans heel klein dat jij het overleefd.

Weet M. Night Shyamalan met de Glass Trailer 2 een nieuwe superhelden wereld te creëren?

Weet M. Night Shyamalan met de Glass Trailer 2 een nieuwe superhelden wereld te creëren?
Bron: IMDB & Buena Vista International | Glass Trailer 2

Voor mij is de afwisseling van karakters ook wel eens fijn. Niet dat de Marvel of Warner Bros DC Comics mij niet weten te boeien. Maar je blijft naar dezelfde superhelden kijken. Nu komt er een thriller uit die voor mij heel fris over komt, en de verschillende karakters vormen samen een film die je moet hebben gezien.

Het is nog even wachten voor dat je meer beeldmateriaal kan zien. Vanaf 17 januari 2019 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Tot die tijd moet je het doen met de ‘Glass Trailer 2’ of een laatste trailer, als die wordt uitgebracht.

Latest Reviews