Source: DMED Media | Godmothered

Godmothered Trailer

Sprookjes en de moderne tijd komen samen in de Godmothered trailer

Sprookjes en de moderne tijd komen samen in de Godmothered trailer
Source: DMED Media | Godmothered

Vorig jaar november startte Disney met Disney Plus. In de eerste maanden wist de nieuwe streamingdienst het voor elkaar te krijgen om een aantal Originals te lanceren. Een jaar later doet Disney het dunnetjes over en heeft zojuist de ‘Godmothered trailer’ online gezet.

‘Godmothered’ is een komedie over Eleanor, een jonge, onervaren feeënmoeder-in-opleiding, die, nadat ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven bedreigd is, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeënmoeders nodig hebben. Eleanor vindt een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood, spoort haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie, nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die op een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren eerder had verloren, heeft Mackenzie het idee van ‘nog lang en gelukkig’ bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

Laat ik eerst mijn mening geven over het briljante idee van Disney Plus, om nu een jaar na de lancering met een kerst film te komen. Vorig jaar werd ‘Noelle’ online gezet en was een matig succes. Dat van begin tot eind als een streaming aanvoelde. Dat had te maken met de aankleding, gebruik van decors en locaties etc. Waardoor mijn verwachten, voordat ik de ‘Godmothered trailer’ aanzette, naar beneden had bijgesteld.

De actrices Jillian Bell en Isla Fisher weten de film goed te verkopen

Gelukkig weten de actrices Jillian Bell en Isla Fisher mij direct naar het positieve te trekken. Alleen de chemie en combinatie van de twee dames is heel goed. De humor komt goed over en is geschikt voor de hele familie. Daarnaast is het een typisch Disney verhaal dat gecombineerd wordt met de kerst. De eerste beelden laten het feel-good gehalte al goed zien.

Voordat ik los ga, laat ik eerst zeggen dat er niets mis is met een streaming film. Het is entertainment, kan goed in elkaar zitten. Alleen merk op bepaalde vlakken dat er iets mist. De beleving die je hebt bij een grote blockbuster, is dat er geld is voor alles. Dat is bij een aantal streaming films niet het geval.

In de ‘Godmothered trailer’ is duidelijk dat dit geen film voor de bioscoop is. De kracht van de film zit in de actrices en verhaal. Toch ben ik positief verrast, want dit voelt als een film dat je kan vergelijken met ‘Enchanted’. Waar de moderne tijd en sprookjes samen komen. Vanaf 4 december 2020 is de film bij Disney Plus te zien.

Latest Reviews