Source: Warner Bros. Pictures International Holland & Filmdepot | Godzilla vs Kong

Godzilla vs Kong Trailer

Maakt Godzilla vs Kong duidelijk dat de film een groot spektakel is?

WarnerMedia zette verschillende relaties op scherm met een nieuwe release schema. Dat gebeurde in december, toen bekend werd dat de films tegelijkertijd in de bioscoop en HBO Max worden gelanceerd. Na wat overleggen hebben WarnerMedia en Legendary een deal gesloten. Waarmee duidelijk wordt, dat alles te koop is. De deal is waarschijnlijk zo goed, dat de ‘Godzilla vs Kong trailer’ is uitgekomen. Want de releasedatum is naar voren geschoven, in plaats van naar achter. De twee titanen nemen het in Nederland tegen elkaar op vanaf 18 maart.

In Godzilla vs. Kong nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat. Kong en zijn helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Ze belanden echter onverwachts op het pad van een woedende Godzilla, die over de hele wereld een spoor van vernieling aanricht. De epische confrontatie tussen deze twee titanen – die wordt beïnvloed door onzichtbare krachten – is slechts het begin van het mysterie dat zich diep in de aardkern bevindt.

De Nederlandse filmliefhebber moet het doen met een release in de bioscoop. Al ben ik heel benieuwd of de film daadwerkelijk op die datum uit komt. Er zijn een stel andere films die verder in 2021 worden gelanceerd of naar 2022 zijn verplaatst. Denk aan ‘James Bond: No time to Die’ of ‘Morbius’.

Laat de trailer het einde van de franchise zien?


De ‘Godzilla vs Kong trailer’ moet de kijker enthousiast maken voor wat er gaat komen. Toch wekken de eerste beelden meer vragen op dan enthousiasme. De introductie van een aantal elementen komen uit de lucht vallen, terwijl de kijker daar in ‘Kong Skull Island’ en ‘Godzilla: King of Monsters’ daar niets van mee heeft gekregen. Over het meisje Jia is tot nu toe niets over gezegd of getoond.

Waar ik wel heel blij van wordt, is dat de makers de kans zien om met een hoop spektakel te komen. In de trailer worden verschillende vecht scenes getoond. Waardoor ik heel benieuwd ben hoe het verhaal samen gaat met het vechten. Daarnaast hoop ik niet dat dit de afsluiting is van een franchise.

De twee titanen nemen het tegen elkaar op, maar betekend dat ook het einde van Kong of Godzilla? Op deze vragen worden natuurlijk nog antwoord gegeven. De eerste beelden zien er goed uit, al heeft het mij niet omver geblazen. Laat onder het bericht achter wat jij van de eerste beelden vindt.

Hoever gaat een moeder om haar zoon te vinden? De film Pari laat zien waar de grens ligt
Volgende
Pari Review

Latest Reviews