Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Good Boys

Good Boys Trailer

Met Seth Rogen in de Good Boys trailer, kan je een bepaald soort humor verwachten

Met Seth Rogen in de Good Boys trailer, kan je een bepaald soort humor verwachten
Bron: GIPHY | Good Boys

De ‘Good Boys trailer’ is uitgekomen en laat vanaf de eerste seconden zien dat deze film bij de makers van ‘Bad Neighbours’, ‘Superbad’ en ‘Sausage Party‘ vandaan komt. Want niemand minder dan Seth Rogen is te zien aan het begin an de trailer, en laat aan de jonge acteurs weten, dat zij zelf niet naar de beelden kunnen en mogen kijken.

Universal Pictures heeft het volgende los gelaten: Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas, om de drone van Max zijn vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren.

Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden.

De jonge acteurs komen niet net kijken in de filmwereld. Zij hebben de nodig ervaring opgedaan en zijn te zien in de ‘Good Boys trailer’ en natuurlijk de film. Mij viel Jacob Trembley direct op, hij heeft een hele uitgebreide CV en lijkt een uitstapje te maken naar komedie. Voorheen was hij te zien in een aantal drama films als: ‘Room’ en ‘Wonder‘. Ook zijn de jonge acteurs Brady Moon en Keith L. Williams te zien.

De kinderen in de Good Boys trailer hebben een bepaald idee van de volwassen wereld

De kinderen in de Good Boys trailer hebben een bepaald idee van de volwassen wereld
Bron: GIPHY | Good Boys

Zelf kan ik deze humor heel erg waarderen, van slapstick tot en met hele platte humor. Waarbij de makers de combinatie tieners en speeltjes laat samen komen. Daar kan je tegen zijn, maar waar ik heel benieuwd naar was, hoe dit is uitgelegd aan de jonge acteurs.

Wat mij vooral aanspreekt aan de ‘Good Boys trailer’ is dat je ziet hoe kinderen naar de volwassen wereld kijken. Zij denken dat iedere volwassene moet roken, drinken en meer om er bij te hoeven horen. Dat is niet het geval, de humor wat je daarmee krijgt lijkt mij hilarisch.

Regisseur Gene Stupnitsky had de eer om de film te regisseren. Je ziet de humor van zijn voorgaande werk zeker voorbij komen. Zoals ‘Bad Teacher’ en ‘The Office’. Het duurt nog een tijd voordat de film in de bioscoop is te zien. Vanaf 22 augustus draait de komedie in de Nederlandse bioscopen.

Latest Reviews

Ook interessant
2018
Dit zijn de meest verwachte films 2018