Gordon gaat trouwen… maar met wie?

Gordon gaat trouwen! Na alle relaties probeert Gordon de ware te vinden in het nieuwe televisie programma

Gordon gaat trouwen... maar met wie? RTL4
Bron: RTL4

Dit televisie seizoen is Gordon niet met één programma, maar met meerdere nieuwe programma’s bij RTL4 te zien. In zijn zeer persoonlijke programma: Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie? gaat hij opzoek naar de man met wie hij de rest van zijn leven door wilt gaan brengen. Danny Rook, Joyce Humblet en Gerard Joling krijgen een selectie aan mannen en vrouwen te zien die denken kans te maken en het hart van Gordon willen veroveren. Het is hysterisch om te zien dat hele jonge mannen maar ook wat oudere mannen vol gaan voor de Nederlandse entertainer. Het drietal kiest er voor om iemand op een eerste date met Gordon te sturen. En daar zijn zij best streng in.

De eerste aflevering werd afgelopen donderdag uitgezonden en er zaten zo’n 1,3 miljoen mensen voor de buis om de eerste stappen in het liefdes geluk te zien. Er werd veel geschreven op twitter en de rest van het internet over de voortgang. Natuurlijk heb ik daar zo mijn eigen mening over. Want ik vind het heel erg goed dat dit op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.

Het is tot nu toe niet eerder voorgekomen dat een bekende homoseksuele man voor de camera opzoek gaat naar de liefde. Er is wel eens een dating programma geweest waar andere homoseksuele mannen in te zien waren. Toch ligt dit anders. De Nederlander heeft zijn eigen mening over Gordon. Hij heeft meerdere relaties gehad en dat werd lang en breed uitgemeten in de media. Of hij dat wilde of niet.

De aanpak van Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?

Het wordt best serieus aangepakt en in de eerste aflevering van Gordon Gaat Trouwen begint Gordon aan een reeks van therapie sessies. De therapeut stelt een vraag die meerdere mensen hadden. ‘hoe kunnen mensen dit serieus nemen?’ Waar Gordon niet direct een antwoord op heeft. Maar dat laat hij wel zien tijdens de eerste dates. Wanneer hij bij de jonge man uit België komt is de klik er wel, maar toch wilt Gordon een wat oudere man. Dat had hij eerder niet en werd het steeds jonger.

Gordon gaat trouwen... Met Rogier?
Bron: RTL4 / Lindanieuws

Ik was verast door zijn date met Rogier. Hij kwam bij de jury met zijn dochter en gaf aan een relatie te willen waarbij de partner zijn dochter zou accepteren. De jury was niet helemaal overtuigd maar wilde het een kans geven. Gordon reageerde heel erg goed. Er waren tranen te zien en er werd speeksel uitgewisseld. Iets wat ik niet bij de eerste date zou doen, maar als het goed voelt. Waarom ook niet?

Tot het moment dat Gordon gaat trouwen zullen er twaalf dates gaan plaatsvinden. Waarvan er vier worden uitgekozen om door te gaan. In de tussen tijd moeten de vier heren beter kennis maken met Gordon en dat gaat ook zeker gebeuren. Toch moet Gordon op Schiphol iemand achter laten en de grote beslissing wordt genomen in Zuid-Afrika. 22 november stapt Gordon in het huwelijksbootje. Hoe lang de heren het vol gaan houden zal in de media ook te zien zijn.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my.. Summer!