televisie

Grace and Frankie seizoen 4

On demand Netflix

Netflix zette Grace and Frankie seizoen 4 online

Grace and Frankie Seizoen 4
Bron: Femestella & Netflix | Grace and Frankie Seizoen 4

Was je toe aan Grace and Frankie seizoen 4? Vorig jaar maart kwam het derde seizoen online. En het speculeren begin al snel of er een vervolg zou komen. Want met mij waren er nog genoeg mensen die niet genoeg hadden van de dames. Heb je geen flauw idee waar ik het over heb? Lees het bericht dat ik vorig jaar plaatste over de komische dames.

Een maand later, eind april, kwam Netflix met het goede nieuws dat Grace and Frankie seizoen 4 zeker zou komen. Alleen de wanneer was nog niet duidelijk. Tot dat in december de trailer online kwam. Sinds vrijdag 19 januari kan je naar de 13 nieuwe afleveringen kijken. Maar wat maakt Grace and Frankie seizoen 4 zo goed? Hieronder een aantal feiten op een rij.

De makers van Grace and Frankie seizoen 4 hebben er alles aan gedaan om je weer mee te nemen in de bijzondere wereld van Grace en Frankie. Door nieuwe karakters aan het verhaal toe te voegen. Aan het begin van de serie voelt het niet helemaal goed wanneer Frankie thuis komt. En ziet dat Grace een nieuwe vriendin heeft.

Grace en Frankie seizoen 4 is op het best wanneer de dames samen zijn

De twee komische dames horen bij elkaar. En dat hebben de makers door, want al heel snel wordt alles weer zoals het was. En dan is de serie op z’n best. Wanneer beide dames verschillende dingen of situaties mee maken. Maar samen een manier verzinnen om er doorheen te komen.

Ook de familie en de exen hebben daar een grote bijdrage in. Want zij hebben genoeg stof om over te praten. En ook zij maken veel mee van de vrolijke tot de momenten dat het lastig gaat in de relatie.

Dat maakt Grace and Frankie heel goed. Het is persoonlijker dan ooit. En het draait om de connectie met andere. Uit het verleden en het heden. Hoeveel je van een ander houdt. Soms moet je loslaten of de banden juist aanhalen.

Je stapt in een warm bad waar je mee kan leven met alle gebeurtenissen in de complexe familie. Naarmate je de serie door gaat, wordt het ook beter. Je zit op een goede plek en het voelt als thuis komen. Wat vond jij de beste momenten van Grace and Frankie seizoen 4?

 

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Photoshop Live