De bekende dames zijn terug in de Grace and Frankie seizoen 6 trailer
Bron: Saeed Adyani & Netflix | Grace and Frankie

Grace and Frankie Seizoen 6 Trailer

De bekende dames zijn terug in de Grace and Frankie seizoen 6 trailer

Het wachten is bijna voorbij, want de fans van de Netflix komedie serie ‘Grace and Frankie‘ kunnen bijna aanvallen! Het zesde seizoen staat gepland voor 15 januari 2020. De ‘Grace and Frankie seizoen 6 trailer’ werd online gezet, zodat de kijker zich goed kan voorbereiden. Wat laten de beelden zien? In deze blog laat ik mijn mening los over de mogelijkheden en verwachten van het aankomende seizoen.

Om je geheugen op te frissen, het einde van seizoen 5 was het tijd voor een huwelijk. Terwijl Grace stapte in het huwelijksbootje en daarmee leek het bekende duo uit elkaar wordt getrokken. Frankie moet haar vriendin delen met een man. Wat in het normale leven ook zal gebeuren. Ik denk dat dit één van de grote verhaallijnen gaat zijn. Vooral hoe het de dames gaat bevallen om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Wat de beelden van de ‘Grace and Frankie trailer’ laten zien, is dat de dames gedurende de nieuwe afleveringen gelukkig niet apart doorbrengen. Daar was ik heel erg bang voor. In de voorgaande seizoenen waren er verschillende afleveringen, waar Grace en Frankie van elkaar waren gescheiden. Voor mij werkte dat niet, de chemie van de dames is de grote kracht achter de serie.

Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen, dat vanaf 15 februari online komt!

In seizoen 6 mogen ze veel tijd met elkaar doorbrengen. De beelden van de trailer laten vooral zien dat je met veel plezier kan gaan kijken. Daarnaast wordt de focus verlegd, niet zo zeer het genot maar een praktische manier om naar het toilet te kunnen. Wat de dames er toe aanzet om een nieuw product te ontwikkelen.

Het grappige in de ‘Grace and Frankie seizoen 6 trailer’, is dat ze zelfs bij Sharktank terecht komen. Een programma waar mensen produceren aan de man probeeren te brengen. Verder hoef ik niet veel over het aankomende seizoen te zeggen. Ik kan niet wachten tot dat Netflix de afleveringen online zet

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music 2
By An Ion – Autre Vie