Creative Blog

Graffiti spuiter Evgeny Ches maakt kunst op plasticfolie in het bos

Je hebt niet veel nodig om kunst te maken dat laat Evgeny Ches zien met zijn creaties

Als het op kunst aankomt kan je het jezelf zo moeilijk maken als dat je zelf wilt. Het enige wat je nodig hebt is een stel hersens waarmee jij je gedachten kan verwerken tot een kunstwerk. Als je daar een aantal kleuren graffiti spuitbussen aan toe voegt samen met rollen plasticfolie dan krijg je wat Evgeny Ches laat zien met de onderstaande creaties.

Wat de Russische kunstenaar doet is naar het bos of andere natuur omgeving gaan en daar tussen twee objecten, bomen of andere voorwerpen plasticfolie spannen. het is een must om in de natuur te zijn want dan komen de kunstwerken van Evgeny Ches het beste tot zijn recht. Bedenk een indrukwekkend dier dat daar thuis hoort en voor je het weet heb je de iets prachtigs gemaakt.

Evgeny Ches maakt kunst op plasticfolie midden in het bos
Bron foto’s: BoredPanda & Evgeny Ches | Evgeny Ches maakt kunst op plasticfolie midden in het bos

Het blijft niet alleen bij de bossen als het op kunst maken gaat. Want Evgeny Ches maakt het (bijna) overal waar hij komt. De steden, lege muren en canvassen zijn niet veilig voor de spuitbussen en creativiteit van de Russische kunstenaar. Het gaat nog een stapje verder, want hij maakt van spijkerjassen en andere kleding stukken ook draagbare kunstwerken. Op zijn Instagram en Facebook account kan je hem volgen. Maar vooral zien wat voor geweldige kunstwerken hij binnen en buiten maakt.

Kunstenaar Evgeny Ches heeft de maner waarop hij de dieren op het gespannen plasticfolie maakt een naam gegeven. En wel ‘Cellograffiti’. Het is waarschijnlijk een andere manier van aanbrengen omdat het plastic is. En geen muur waar de verf makkelijk wordt geabsorbeerd. Dat maakt het extra bijzonder dat hij het voor elkaar maakt. Na het zien van de kunstwerken behoefte aan meer? Ga naar de Creative pagina om andere kunstenaars met de kunstwerken te bekijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
Jan Smit zegt ‘Sorry Voor Alles’ in het nieuwe Avrotros programma