Source: GR Stocks & Unsplash

Grote film releases 2020

Draait er nog een blockbuster in de bioscoop?

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020?

Vanaf de start van het corona virus, zijn de verschillende filmstudio’s aan het stoelendansen. Er stond een lange lijst met films klaar. Alleen gaat dat niet door, want de bioscopen weten het grote geld niet binnen te harken. Dan is de vraag: welke grote film releases 2020 staan gepland? Het is een lijst dat op dit moment klopt, alleen kunnen de titels nog naar 2021 te schuiven.

Freaky

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020? - Freaky
Source: Copyright 2020 UNIVERSAL STUDIOS & Filmdepot | Freaky

Wanneer regisseur Christopher Landon en producent Jason Blum samenwerken, weet je dat er een bijzondere film uit komt. Een film dat op het juiste moment uit komt, is ‘Freaky’. Een horror film waarbij de seriemoordenaar en het slachtoffer Millie van lichaam wisselen. Al snel komt Millie erachter dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat.

In de hoofdrollen van de film, zijn voor Kathryn Newton en Vince Vaughn. Waarmee je een garantie krijgt, dat de film vol humor en horror zit. Voor nu staat de film ‘Freaky’ gepland op 12 november 2020. Daarmee is de horror film de starter van de grote film releases 2020.

Monster Hunter

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020? - Monster Hunter
Source: Sony Pictures Releasing (via Universal) & Filmdepot | Monster Hunter

In eerste instantie zou de film ‘Monster Hunter’ in september uit komen. Alleen was de concurrentie eerder in 2020 groter, waardoor Sony Pictures niet anders kon, dan de film verhuizen. Nu de grote film releases 2020 leeg stroomt, is dit het moment om de film te programmeren. Zet 3 december 2020 in je agenda, dan zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Tot nu toe is het volgende bekend over de op videogame gebaseerde film: Wanneer luitenant Artemis en haar loyale soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, gaan ze een wanhopige strijd aan om te overleven tegen enorme vijanden met ongelooflijke krachten. De cast bestaat uit onder andere uit: Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I. en Ron Perlman.

The Croods 2: A New Age

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020? - The Croods 2: A New Age
Source: Copyright 2020 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. & Filmdepot | The Croods 2: A New Age

In 2013 lanceerde Dreamworks, ‘The Croods’ en dat was een groot succes. De film wist voor de animatie studio richting de 600 miljoen dollar te gaan. Waarmee er genoeg is verdiend, en er een tweede deel kan worden gelanceerd. Om de donkere dagen van december door te komen met het gezin, wordt ‘The Croods 2: A New Age’ 16 december 2020 in de bioscoop uitgebracht. Nadat er een wereld voor de familie Croods open ging, krijgen ze nu een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen. Na de nodige irritaties, moeten de families samen de wereld verder ontdekken.

The Witches

De Nederlandse bioscoop bezoeker kan vanaf 16 december naar de remake van de 1990 klassieker ‘The Witches‘. De trailer kwam kort geleden uit en laat zien dat de makers voor een moderne versie gaan. Met de nodige veranderingen moet Warner Bros een nieuwe doelgroep bereiken. Voor de mensen die de film niet hebben gezien, de film gaat over het volgende: Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor, gaat over een jonge weesjongen die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama.

Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Death on the Nile

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020? - Death on the Nile
Source: Copyright The Walt Disney Company, 2020 & Filmdepot | Death On the Nile

Acteur en regisseur Kenneth Branagh kruipt voor het vervolg van ‘Murder on the Orient Express‘, wederom in de huid van rechercheur Hercule Poirot. In de eerste film werd er een moord gepleegd in een treintoestel. In 2020 is het tijd om een nieuw mysterie op te lossen. Dit keer komt hij terecht op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl.

De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Naast Branagh zijn: Gal Gadot, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie en Annette Bening in de film te zien. Wat er precies gebeurd, en hoe het mysterie wordt opgelost, kan je vanaf 17 december 2020 in de bioscoop gaan zien.

Wonder Woman 1984

Welke titels staan tussen de de grote film releases 2020? - Wonder Woman 1984
Source: Copyright 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Clay Enos/ ™ & DC Comics | Wonder Woman 1984

Voor Warner Bros moet de pandemie een ware nachtmerrie zijn. In 2019 schoof ‘Wonder Woman 1984’ voor het eerst. Omdat ‘Charlies Angels’ en ‘Frozen 2’ in dezelfde periode uitkwamen. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Zoals het er nu uitziet, komt de superheldin, meer dan een jaar later in de bioscoop.

Met de film maken wij een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek. Waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Kristen Wiig en Pedro Pascal zijn de nieuwe gezichten, terwijl Gal Gadot en Chris Pine terugkeren in de rol. Nog geen plannen voor de kerst? ‘Wonder Woman 1984’ is vanaf 24 december 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Latest Reviews