Bron: David Menidrey & Unsplash

Halloween bij Disney Plus

Om met het gezin of familie te griezelen, moet je met Halloween bij Disney Plus zijn

Zoals je van Disney kan verwachten moet het bij de nieuwe streamingdienst familie vriendelijk blijven. Dat is ook te zijn bij het aanbod van films en series. Je gaat er geen film titels of serie zien, die zijn gemaakt voor de kijkers van zestien jaar en ouder. Toch heeft is er genoeg wat jou kan voorbereiden op Halloween bij Disney Plus. Hieronder de beste film titels die je met het gezin of familie kan gaan kijken.

Ben je meer toe aan films of series die je de stuipen op het lijf jagen? Dan moet je bij Netflix of Videoland zijn. Of je kan natuurlijk ook naar de bioscoop gaan. Waar genoeg films draaien om samen met je vrienden in de Halloween stemming te komen. Voor de jongere kijkers of voor diegene die niet van bloed of andere ranzigheid houden. Zijn onder andere de onderstaande titels te zien bij Disney Plus.

HalloweenTown

Halloweentown - Halloween bij Disney Plus
Bron: GIPHY | Halloweentown

In 1998 bracht Disney de eerste ‘Halloween Town’ uit. Een originele film dat speciaal is gemaakt voor de kijkers van de Disney Channel. De eerste delen waren een groot succes en tot en met 2006 zijn er meerdere versies en varianten door de mouse house uitgezonden. Als je Halloween bij Disney Plus wilt vieren, dan kan jij je geluk op. Want niet alleen het eerste deel staat voor je klaar. Samen met ‘HalloweenTown 2’, ‘HalloweenTown High’ en ‘Return to HalloweenTown’ kan je gaan kijken.

Marnie, Sophie en Dylan Piper kijken raar op van het nieuws dat hun oma, Aggie Cromwell hen brengt. Tijdens haar jaarlijkse bezoekje laat die zich namelijk terloops ontvallen dat ze een heks is. De kinderen beschikken volgens haar ook over toverkrachten, net als hun oma en hun moeder Gwen.

Girl vs Monster

Girls vs Monster - Halloween bij Disney Plus
Bron: GIPHY | Girl vs Monster

Met de volgende titel, ‘Girl vs Monster’ gaan we ook een aantal jaar terug in de tijd. In 2012 lanceerde Disney wederom een Disney Channel Original. Waarmee monsters en andere vreemde wezens het op moeten nemen tegen een groep tieners. Het draait in film om Skylar en haar vrienden.

Wanneer Skylar per ongeluk een aantal monsters vrij laat uit een geheime kamer, komt ze er achter dat haar ouders monsterjagers zijn. Nu moeten Skylar en haar vrienden de monsters vangen om Skylars moeder en vader te redden. De monsters zijn namelijk op wraaktocht. Verwacht geen hoogstaande acteer prestaties. Met de film kan jij jezelf en de andere kijkers anderhalf uur zoet houden.

Hocus Pocus

Hocus Pocus - Halloween bij Disney Plus
Bron: GIPHY | Hocus Pocus

Als je over Halloween bij Disney Plus gaat hebben, dan kan je niet om de klassieker ‘Hocus Pocus‘. Waar Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Thora Birch top werk afleverde, dat bijna dertig jaar later nog mee kan. Voor de jongere kijkers is dit niet helemaal geschikt. Disney Plus geeft ook aan dat de film voor de kijkers van negen jaar en ouder is geschikt.

1693, Salem, Massachusetts. Drie heksen brouwen een afschuwelijk drankje waarmee ze alle kinderen van Salem willen doden. Zo zouden ze de jeugd van de kinderen overnemen en zelf onsterfelijk worden. Binx, een dertienjarige jongen, kan de plannen van de heksen verijdelen, maar wordt zelf in een kat veranderd.

Als wraak spreken de heksen een vloek uit over de inwoners van Salem… 1993. Jaren later op Halloweennacht vergezelt Max zijn negenjarig zusje op de traditionele bedelronde. Tijdens hun tocht komen ze bij het huis van Allison, een schoolmeisje op wie Max verliefd is. Om indruk te maken op Allison, brengt Max de twee meisjes naar het oude huis van de heksen…

Steeple Falls

Voor mij en blijkbaar ook een groot gedeelte van het internet, is ‘Steeple Falls’ bijna een onbekende Disney film. In 2002 werd film gelanceerd maar heeft blijkbaar weinig indruk gemaakt. Gelukkig voor jou, kan je terecht met Halloween bij Disney Plus. Zodat je de film niet hoeft te missen.

Met Halloween om de hoek, vergezellen Ian en Claire Carlyle hun vader naar zijn geboorteplaats Sleepy Falls voor de begrafenis van opa Frank. Wanneer de stad zich voorbereid op het Halloween festival om de legende Zachariah Kull te markeren, ontdekken Ian en Claire dat spoken bestaan.Erger nog, zij komen erachter dat de boze geest van Zachariah Kull opa’s ziel geen rust gunt.

Latest Reviews

Ook interessant
Pet Sematary Trailer