Music Listed

Halloween kom je door met deze horror videoclips

Deze artiesten slepen je door Halloween met de horror videoclips

Halloween kan je door komen met films en andere activiteiten. Maar als je los wilt gaan en in de horror stemming wilt blijven, kijk naar deze videoclips. Want in deze horror videoclips is er alles aan gedaan om je met een angstig gevoel te laten kijken. Of dat in alle gevallen gebeurd is vraag ik mij af, maar er is een hele goede poging gedaan.

Heb je eerder zin in een aantal horror films die in de bioscoop draaien? Deze films draaien de komende weken in de bioscoop om je te laten schrikken. Bereid je goed voor en klik op de link hierboven, zodat jij weet naar welke horror films er draaien.

Michael Jackson – Thriller

De King of Pop kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst als het om horror videoclips gaat. Hij wist met ‘Thriller’ een iconische videoclip te maken en tot op de dag van vandaag kan je er niet om heen. Een Halloween zonder ‘Thriller’ bestaat niet. Ook al is de videoclip in de jaren ’80 gemaakt het blijft er geweldig uit zien.

Rihanna – Disturbia

Er is met ‘Disturbia’ geprobeerd om de donkere kant van Rihanna te laten zien. Het is geen videoclip die heel erg eng is, toch hoort het thuis in deze lijst met horror videoclips. Het was de periode dat de zangeres doorbrak en hit na hit scoorde. Het korte pittige kapsel stond haar geweldig en vond dit (tot nu toe) één van de beste periodes waar zij muziek uitbracht. Ook is ‘Disturbia’ een single die tussen de favorieten thuis hoort.

Little Mix – Black Magic

Na de videoclip van Rihanna valt de ‘horror’ videoclip van Little Mix helemaal in het niets. Zij brachten in 2015 de single en videoclip ‘Black Magic’ uit. Jade, Leigh Anne, Jesy en Perrie kwamen in aanraking met de zwarte magie en er werd op een grappige manier wraak genomen.

Beatfreakz – Somebody’s Watching Me

Er zit een Nederlands tintje tussen de horror videoclips. Want Beatfreakz coverde een Michael Jackson hit en het scoorde als een tierelier. Het behoort nu toe één van de klassiekers van Spinnin’ Records. Dans je in het zweet tijdens Halloween en dan moet dit nummer minimaal een aantal keer gedraaid zijn.

Chris Brown – Wall To Wall

Vele artiesten geven aan dat Chris Brown de moderne Michael Jackson is. In 2009 bracht hij het nummer ‘Wall To Wall’ uit en wist daar zijn eigen twist van horror en Halloween aan toe te voegen. Hij liet vampieren en andere sexy dames voorbij komen. Een lekker nummer waarbij je de videoclip zeker moet kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
televisie
Waarom moet je The Crown seizoen 2 gaan kijken?