Halloween Trailer

Moderne versies van horror films zijn populair, dan kan Michael Myers niet achter blijven. Kijk naar de Halloween trailer

Halloween Trailer
Bron: GIPHY | Halloween

De afgelopen jaren weet de ene na de andere filmstudio een oude horror franchise weer tot leven te wekken. Dit keer is Universal Pictures aan de beurt. En de eerste beelden beloven veel goeds, kijk hierboven naar de ‘Halloween trailer’. Want twee oude bekende en iconen keren terug naar het grote scherm.

Als je bekend bent met de franchise dan weet je wat het karakter, Laurie Strode, van Jamie Lee Curtis heeft meegemaakt. Toch hebben de makers er voor gekozen om het verhaallijn aan te passen en haar terug te laten keren. Dit keer lijkt zij klaar om de strijd aan te gaan met de moordenaar die haar jaren geleden de stuipen op het lijf heeft gejaagd. Met wat wat oefening en wijze jaren erbij zou zij het van hem moeten gaan winnen.

Alleen gaat dat wel gebeuren, in de eerste helft van de ‘Halloween trailer’ lijkt het er allemaal rooskleurig uit te zien. Zij is goed los gegaan met een aantal wapens op de poppen. En zij weet ook hoe je een wapen moet gebruiken. Toch komt het niet heel goed voorbereid over wanneer zij met een klein lullig mesje tegenover de vijand staat.

De filmkijker reageert enthousiast op de eerste beelden in de Halloween trailer

Halloween Trailer
Bron: GIPHY | Halloween

Als je op de sociale media gaat zoeken naar de reacties op de ‘Halloween trailer’ dan zie dat er over het algemeen enthousiast wordt gereageerd. Nu moet ik bekennen dat deze horror franchise wel bekend voorkomt, maar nog nooit heb gezien. Er is voor mij flink wat werk om alle delen te gaan kijken. De schrik effecten zijn goed en vooral het einde liet mij goed schrikken.

De bekende horror producent Jason Blum bekend van ‘Get Out‘, ‘Split‘, ‘The Purge‘ en ‘Paranormal Activitiy’ is aan de slag gegaan met de klassieker. David Gordon Green en Danny McBride hebben naar de klassieker gekeken en daar een nieuw vervolg op geschreven. Zij gaan een andere kant op met de franchise. Is dit een doorstart van ‘Halloween’? Het einde van de film zal later dit jaar gaan laten zien welke kan Universal Pictures op wilt gaan.

Latest Reviews

Ook interessant
Maakt de Videoland en RTL 4 serie Judas de hype waar?