Bron: Hulu & IMDB | The Handmaid's Tale

The Handmaid’s Tale 3 Teaser Trailer

Streamingdienst Hulu lanceerde The Handmaid’s Tale 3 teaser trailer

Streamingdienst Hulu lanceerde The Handmaid's Tale 3 teaser trailer
Bron: GIPHY | The Handmaid’s Tale

Zelf ben ik een groot verbruiker als het om kijken van films en series gaat. Toch heeft het een lange tijd geduurd voordat ik de eerste seizoen van ‘The Handmaid’s Tale‘ had gezien. Vorig jaar was ik eindelijk bij en kon het wachten op een nieuw seizoen beginnen. Met de Super Bowl LIII kwam ‘The Handmaid’s Tale 3 teaser trailer’ uit.

Waardoor de hoop en verlangen naar het derde seizoen werd aangewakkerd. Ik moest ‘The Handmaid’s Tale 3 teaser’ een aantal keer bekijken voordat ik door had wat er werd getoond. Maar de teaser kopieerde de reclame spot van Ronald Reagan, dat in 1984 werd uitgezonden.

Onder de noemer ‘Morning In America’ moest Amerika worden overtuigd dat Ronald de president van Amerika kon blijven. Daar werd een idyllisch beeld van Amerika neer gezet, en daar hebben de makers de nodige inspiratie bij op gedaan. Op sommige punten wordt het letterlijk gekopieerd, want in de teaser wordt de tekst: ‘Het is een nieuwe morgen in Amerika. Vandaag gaan er meer vrouwen naar hun werk dan ooit eerder in de geschiedenis van dit land’ eronder gezet.

June lijkt in The Handmaid’s Tale 3 teaser trailer klaar te zijn voor een nieuwe strijd

June lijkt in The Handmaid's Tale 3 teaser trailer klaar te zijn voor een nieuwe strijd
Bron: GIPHY | The Handmaid’s Tale

Maar in ‘The Handmaid’s Tale 3 teaser trailer’ is er natuurlijk een twist aan toegevoegd. Ook al is de teaser maar 45 seconden, er wordt ook duidelijk gemaakt dat June Osborne na het eind van het tweede seizoen klaar is om door te zetten. Want zij heeft een tegen antwoord: ‘wakker worden, Amerika!’. De vlammen die je ziet helpen daar ook bij, samen met een grote scene waarbij de handmaid’s samen op ene plein staan.

Maar hoe gaat het verhaal verder? Het duurt nog even voordat het derde seizoen online gaat komen. En een precieze releasedatum is tot op heden niet bekend gemaakt. Tot nu toe heeft Hulu de eerste twee seizoen aan het eind van april gelanceerd. Waarmee de verwachtingen van het uitkomen voor het nieuwe seizoen ook die kant op gaan.

Latest Reviews

Ook interessant
De boodschap van Pride Amsterdam