Hangt Henry Cavill zijn superman cape aan de wilgen?

Neemt Warner Bros afscheid van Henry Cavill als superman?

Neemt Warner Bros afscheid van Henry Cavill als superman?
Bron: Variety | Henry Cavill

Een aantal maanden geleden melde ik al dat de DCEU toe was aan een grote verandering. Daarmee werd ook al duidelijk dat Henry Cavill zijn positie en rol als Superman op losse schroeven zou staan. Tot dat de een aantal dagen geleden het nieuws naar buiten kwam dat hij niet meer in het bekende kostuum op beeld zou verschijnen.

Laat ik een aantal stappen terug zetten en melden wat er achter de schermen al een tijd bekend is. Want Henry Cavill zijn contract bij Warner Bros zou bijna verlopen, en de onderhandelingen waren in volle gang. Samen met zijn manager Dany Garcia gingen zij hard de onderhandelingen in. Want beide vonden dat de acteur als een ‘A acteur’ moet worden behandeld maar zeker betaald.

Je kan daar lang en breed over onderhandelen, maar wat Henry Cavill niet is, is een ‘A acteur’. Hij wist bij ‘Man of Steel’ niet het publiek naar de bioscoop te krijgen die je als de beste acteur van Hollywood hoort te krijgen. Daarna zijn er ook een aantal films geweest waarbij hij wederom bewees, niet diegene te zijn die voor kaart verkoop zorgde. Ook komt daar bij kijken dat hij een diva op de set schijnt te zijn, daar maak je als acteur ook niet de grootste vrienden mee.

Heel jammer, want Henry Cavill wist zijn rol in ‘Mission: Impossible – Fallout‘ heel goed neer te zetten. En was daarmee ook één van de verrassingen van de film. Dat mensen op hem zouden letten was allang duidelijk, toen de snor bij ‘Justice League’ digitaal moest worden verwijderd. Heel recent heeft hij een deal met Netflix gesloten, want hij gaat namelijk de hoofdrol spelen in serie ‘The Witcher’.

Heeft Henry Cavill zijn eigen ruiten in gegooid met zijn eisen en zijn andere acteer werk?

Heeft Henry Cavill zijn eigen ruiten in gegooid met zijn eisen en zijn andere acteer werk?
Bron: laprensa.peru.com | Henry Cavill

De on demand dienst wilt een serie van de populaire videogame maken. Toen het nieuws bekend werd was het niet het onderwerp van de dag. Terwijl je dat als ‘A acteur’ toch moet veroorzaken. Laat ik verder gaan, waarvoor je bent gekomen. Want zou Henry Cavill daadwerkelijk de Superman cape aan de wilgen hangen?

Toen Hollywood lag te slapen is er via The Hollywood Reporter het verhaal naar buiten gebracht dat Henry Cavill zijn cameo in de volgend jaar uitkomende film ‘Shazam!‘ te hebben gemist. De acteur was namelijk niet beschikbaar toen de opnames plaats vonden. Dat is natuurlijk de grootste onzin, als je nagaat dat het bijna een jaar duurt voordat de film uitkomt. Er is genoeg tijd om een scene op te nemen.

Met het missen van de opnames, zou Warner Bros klaar zijn met de houding en acteurs Henry Cavill. Althans dat is wat het verhaal via de entertainment website naar buiten kwam. Als je tussen de regels door leest merk je dat de onderhandelingen nog niet voorbij zijn. En dat dit een harde manier is om te laten weten hoe de vork in de steel zit.

Want manager Dany Garcia liet via twitter weten dat, Warner Bros en Henry Cavill nog steeds werk partners zijn. Haar laatste zin van de tweet geeft aan dat de kant van Warner Bros nog duidelijk moet worden. De filmstudio zou met een uitspraak komen en dat gaat als volgt:

Het kan zeker nog goed komen met Henry Cavill als Superman. Mochten de eisen worden bijgesteld naar iets reëlers, dan kan Warner Bros alsnog akkoord gaan en zie je hem snel terug als bekende superheld. Mocht het niet positief uitpakken dan heeft hij zijn werk bij Netflix nog liggen.

Latest Reviews