Music Cover

Hans Zimmer laat muziek van Inception horen bij Coachella

De meester van de film muziek Hans Zimmer laat zijn werk live horen bij Coachella

Als je regelmatig naar een film kijkt dan is de kans groot dat je een aantal films hebt gezien waarvan Hans Zimmer de muziek gemaakt heeft.
Want de muziek maker maakt sinds de jaren ’80 al muziek voor bekende films. Tot nu zijn dat er meer dan 150!
Dat zal de komende jaren alleen nog maar meer worden, want Hollywood kan en wilt geen film maken zonder dat Hans Zimmer zijn magie heeft toegevoegd.

Je kant er waarschijnlijk heel veel maar de grootste klappers en meest iconische film muziek van Hans Zimmer is The Lion King. Hij woon daar de ‘Academy Award for Best Original Score’ een hele prestatie en dat zorgde ervoor dat niemand meer om hem heen kon in de film industrie.
Tot nu mocht hij vier Grammy Awards, drie Classical BRIT Awards, twee Golden Globes, en een Academy Award mee naar huis nemen.

Luister live naar de muziek van Inception

Je kan zijn muziek herkennen aan de elektronische invloeden met een klassieke ondertoon. Het is meeslepend en Hans weet je op de goede moment mee te nemen met het gevoel of emotie dat de film over wilt brengen.
Hij heeft animatie films zoals The Boss Baby, Kung Fu Panda 3 en Madagascar voorzien van muziek.
Ook de blockbusters The Dark Knight, Pirates of the Caribbean, Batman v Superman: Dawn of Justice en Inception.

Over de laatste film Inception wil ik het hebben.
Want in Amerika vond het grote festival Coachella plaats. Daar stonden grote artiesten als Lady Gaga om het publiek los te laten gaan. Hans Zimmer stond er ook, maar hij deed daar een live optreden samen met het een groot orkest. Hij liet een aantal nummers horen van de spannende film waar Leonardo Di Caprio in te zien was. De zaal wordt stil en zat voor een aantal minuten in de film Inception.
Mocht je dit en meer zelf live willen horen? Dat kan want Hans Zimmer is aanstaande 21 juni te zien in het Ziggo Dome.

Volgende
Why Him?

Latest Reviews