Bron: IMDB, Michele K. Short & Universal Pictures | Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U Trailer

De loop van de moorden is terug met Happy Death Day 2U trailer

De loop van de moorden is terug met Happy Death Day 2U trailer
Bron: IMDB, Michele K. Short & Universal Pictures | Happy Death Day 2U

In 2017 kwam het eerste deel uit en wist een goed bedrag binnen te slepen. Als dat het geval is wilt de studio vaak een vervolg zien. Met de ‘Happy Death Day 2U trailer’ lijkt Universal Pictures een serie op te willen bouwen. Want de voorgaande gebeurtenissen zijn weer terug. Alleen is Tree Gelbman niet de enige die te maken krijgt met de moordenaar.

De twist van het verhaal vind ik persoonlijk heel goed bedacht. Het kost de makers weinig om terug te gaan naar het vorige deel. Wat voor de fans en mogelijke nieuwe liefhebbers een feest der herkenning is. Alleen wordt het al snel een 1.5 versie van de film dat een aantal jaar geleden uit kwam.

Waarschijnlijk heeft Universal Pictures het budget omhoog geschroefd omdat het eerste deel een dikke hit was. Want met een budget van iets meer dan 5 miljoen en een omzet dat tegen de 60 miljoen zat, mag de filmstudio niet klagen. De ‘Happy Death Day 2U trailer’ beloofd een hoop meer actie, en horror. Daar komt ook een vleugje humor bij kijken. Als de balans nu ook zo goed is, dan kan het alleen maar een hele grote hit worden.

De ‘Happy Death Day 2U trailer’ laat zien dat je 14 februari in je agenda moet doorstrepen. Vanaf dat moment draait de horror film in de Nederlandse bioscoop. De concurrentie is moordend, en ben benieuwd of de film van Christopher Landon zich staande weet te houden tussen: ‘Alita: Battle Angel‘, ‘Isn’t It Romantic‘. De kans is groot dat er net voor die tijd nog een aantal titels bij gaan komen.

De Happy Death Day 2U trailer laat een combinatie van horror, moorden en humor zien

De Happy Death Day 2U trailer laat een combinatie van horror, moorden en humor zien
Bron: IMDB & Universal Pictures | Happy Death Day 2U

Voor Christopher Landon is het ook de tweede keer dat hij zijn tanden in het verhaal kan en mag zetten. Hij schreef en regisseerde ‘Happy Death Day’. Hij kan zijn creativiteit los laten en de ‘Happy Death Day 2U trailer’ geeft een goede eerste indruk. Ook lijkt de babymasker een comeback te maken.

Wat Christopher en universal misschien niet door hebben, is dat het masker binnenkort tussen de andere iconische maskers kan staan. Naast Michael Myers, Leatherface en ga zo maar door. Heb jij het eerste deel gezien? En wil jij deel twee graag zien?

Latest Reviews

Ook interessant
Black Panther streeft in de VS de film Titanic voorbij