Movie News: Meer Harley Quinn films en Masters Of The Universe Reboot

Deze week twee nieuwtjes in Movie News: Er komen meer films die om de DC anti-held Harley Quinn draaien. En Batman-schrijver is bezig met een Masters Of The Universe Reboot

Nu de feestdagen eraan komen komt er niet zoveel nieuws van de filmwereld. Zij waren druk bezig met het vieren van Thanksgiving en nemen dan graag wat tijd vrij. Toch waren er twee nieuwtjes die ik je niet wilde onthouden. Over Harley Quinn en de grootse plannen die Margot Robbie en Warner Bros hebben. Ook heeft de speelgoed gigant Mattel grote plannen. De superheld He-Man kan binnenkort terug komen en wel dankzij Batman-schrijver David S. Goyer. Lees het nieuws hieronder uitgebreid, zo mis je de kleinste details niet.

Lees de Movie News van vorige week nog eens terug. Toen deelde ik het nieuws van: Channing Tatum als Yeti in Smallfoot, er komt een vervolg op Murder On The Orient Express en de Nederlandse Netflix serie Undercover komt eraan. Klik op de link hierboven om naar de Movie News te gaan.

Margot Robbie krijgt het druk met alle plannen die rond haar karakter Harley Quinn zijn gemaakt

Margot Robbie werkt aan films over Harley Quinn
Bron: HuffingtonPost / Warner Bros

Actrice Margot Robbie heeft zelf grootse plannen voor het karakter dat zij speelt in de Warner Bros en DC films. De spraakmakende Harley Quinn is in een hele hoop films die er aan zitten te komen te zien. Een tijd geleden werd er door Warner Bros gemeld dat er een Suicide Squad 2 wordt gemaakt. Daar zal Margot Robbie ook in te zien zijn. De spin-off waar de anti-helden Harley Quinn, Poison Ivy en Catwoman de hoofdrol in spelen, Gotham City Sirens.

Daar schijnen de films over the Joker en Harley en een origin stary van de dame Harley Quinn bij komen. Een hele lijst met films, als je niet genoeg kan krijgen heb je geluk. Zo niet, dan moet je de komende tijd niet naar de films waar Margot Robbie in te zien is gaan. Ik ben heel benieuwd of het een succes gaat worden. Want Warner Bros laat de films om de anti-held draaien. Is het publiek daar wel klaar voor, en zijn zij haar op een bepaald moment niet zat?

Mattel en David S. Goyer werken aan de Masters Of The Universe reboot

David S Goyer schrijft script voor He-man film Masters Of The Universe
Bron: Mattel / Google Play

Nu ben ik zelf niet de person die staat te springen op een Masters Of The Universe reboot. Maar er zijn genoeg mensen die tijdens hun jeugd voor de buis zaten om He-Man te kijken. Mattel heeft al een succesvolle franchise waar zij heel veel geld mee verdienen, alleen is er nog genoeg speelgoed dat een filmversie kan hebben. Ik heb het over de Transformers franchise. Naast de Barbie film moet er ook een Masters Of The Universe film of zelfs films gaan komen.

Schrijver van de Batman films: Batman v Superman: Dawn Of Justice, Batman Begins, Man Of Steel en The Dark Night. David S. Goyer gaat een poging wagen om samen met Mattel de superheld nieuw leven in te blazen. En wel op het witte doek. In de jaren ’80 was de franchise heel groot, na de televisie serie zou er een film worden gemaakt. Daar is het alleen nooit van gekomen. Na een aantal andere script schrijvers probeert David de beste schrijven. Zodat er een film kan worden gemaakt. Wil jij de He-Man film gaan zien?

Latest Reviews