Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Hell Fest

Hell Fest Trailer

De beelden van de Hell Fest trailer geven je het gevoel dat je in een horror pretpark loopt

Hebben de makers met de Hell Fest trailer de film op een goede manier verkocht?
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Hell Fest

Met Halloween op komst kan het plannen van een goede filmavond beginnen. Om je te helpen met je keuze heeft Dutch Filmworks de ‘Hell Fest trailer’ uitgebracht. De afgelopen jaren is de populariteit van horror films en avonden waarbij je wordt bang gemaakt bij pretparken enorm toegenomen.

Daar haken de makers van de film en ‘Hell Fest trailer’ maar al te graag op in. Want wat gebeurd er als je denkt dat je wordt bang gemaakt door het pretpark personeel? Terwijl er een echte moordenaar achter je aan komt? Het lijkt mij dood eng om in een echte situatie als deze zou ontstaan. Je weet niet wie je nog kan vertrouwen.

Regisseur Gregory Plotkin maakte hiervoor de film ‘Paranormal Activity: The Ghost Dimension’. En produceerde de films ‘Nightlight’ en Area 51′. Met de enige ervaring die heeft achter de schermen heeft opgedaan is hij begonnen aan deze nieuwe horrorfilm. Andere producers die aan ‘Hell Fest’ hebben gewerkt, werkte eerder aan: ‘Limitless’, ‘Space Between Us’, ‘The Terminator’ en ‘Aliens‘. Dat zijn niet de minste films, maar weten zij de kwaliteit over te brengen naar deze film?

Tot nu toe hebben zij het voordeel van de twijfel. In de ‘Hell Fest trailer’ zie je dat er een producer van ‘The Walking Dead’ aan deze film heeft gewerkt. Dat is niemand minder dan Gale Anne Hurd. Zij heeft jaren lange ervaring als producer van de grote klappers van Hollywood.

Hebben de makers met de Hell Fest trailer de film op een goede manier verkocht?

De beelden van de Hell Fest trailer geven je het gevoel dat je in een horror pretpark loopt
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Hell Fest

De eerste beelden gaven mij al het claustrofobisch gevoel dat zij over moeten brengen. Je moet na het kijken van de gehele film een hele hoge hartslag hebben. Dat gaat ze denk ik wel lukken. Dat moeten de makers en de film vooral hebben van de enorme decors die zij gebruiken. Het hoeft niet veel te kosten, zolang het er maar ontzettend eng uit ziet. In de ‘Hell Fest trailer’ kreeg ik al het gevoel dat je zelf door een attractie van een pretpark liep. Dat is denk ik de perfecte insteek voor een film als deze.

Je kan 18 oktober in je agenda zetten. Want vanaf dat moment is de film in de bioscoop te zien. Daardoor heb je genoeg tijd om de andere horror films te gaan bekijken. Heb jij na het zien van de ‘Hell Fest trailer’ de film op je lijst gezet? Of sla jij over? Laat het mij hieronder weten.

Latest Reviews