Wordt jij enthousiast van de film na het zien van de HellBoy trailer?
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | HellBoy

HellBoy Trailer

Wordt jij enthousiast van de film na het zien van de HellBoy trailer?

Wordt jij enthousiast van de film na het zien van de HellBoy trailer?
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | HellBoy

In 2004 kwam de eerste versie van gelijknamige film uit. Toch is het allemaal anders gelopen, dan dat de makers achter de schermen zich voor hadden gesteld. Voordat ik mijn hele verhaal ga doen, hierboven staat de ‘HellBoy trailer’ voor je klaar. Waarmee er een hele hoop lijkt te gaan veranderen, maar na het zien van de eerste beelden. Veel hetzelfde overkomt. Lees verder wat ik over de film van Lionsgate heb te melden.

De eerste filmversie was een goede hit, de filmstudio was blij. Maar ook de mensen die achter de schermen werkten, zoals Guillermo Del Toro wilde door. Daar kwam het vervolg in 2008 van uit: ‘Hellboy II: The Golden Army’. Alles lijkt prima te verlopen, tot dat de filmstudio voor de nodige verandering gaat zorgen.

De filmstudio wilde een derde deel uitbrengen, maar wilde de input en zeggenschap van Guillermo Del Toro verminderen. Voor de regisseur, script schrijver en producer een totale ‘no go’! Dat zorgde ervoor dat de film nog al wat vertraging op liep, en voor de studio een goede reden was om een reboot uit te voeren. Zodat er een nieuwe regisseur kon worden aangenomen, en de rest van de cast op de schop ging.

In 2019 is het eindelijk zover en komt er een R-rated versie naar de bioscoop. Om dit alles te promoten is er natuurlijk een ‘HellBoy trailer’ uitgekomen. Waarin je ziet hoe agent Hopper van ‘Stranger Things‘ de overstap heeft gemaakt als de rode demon. Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik niet heel erg veel verschil zag met de versie van Ronald Perlman. Natuurlijk zijn er andere manieren en de sem is anders. Hoe zij HellBoy eruit laten zien, lijkt niet heel veel te zijn veranderd.

Laat de HellBoy trailer een voordeel zien van een R-rated film?

Laat de HellBoy trailer een voordeel zien van een R-rated film?
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | HellBoy

Waardoor ik mij afvraag of Lionsgate/Summit er wel goed aan doet om een reboot door te voeren. Het enige waar zij, mij en natuurlijk de andere twijfelaars meer kunnen verbazen. Is dat zij met de R-rating veel verder kunnen gaan dan een PG-13 versie. Daar komt bij dat de muziek keuze goed is, maar niet perfect voor een film als deze. In de ‘HellBoy trailer’ had ik liever muziek gehad dat de donkere toon van de film zou omarmen. Want daar wordt in de media over gesproken. De film zou donkerder worden, dan dat men tot nu toe is gewend.

Wat ik heel leuk vond om te zien is dat actrice Milia Jovocich een grote rol in de film zal gaan hebben. Toen ik haar voor het eerst zag in de ‘HellBoy trailer’ maakte dat mij enthousiast. Ik ben tot nu altijd gecharmeerd van de actrice en hoop dat zij hiermee ook gaat scoren.

Voor regisseur Neil Marshall is dit de mogelijkheid om te laten zien wat hij met zijn horror ervaring kan. Hij maakte de klassieker ‘The Descent’ en ‘Doomsday’. Met een 16 jaar en ouder versie, en zijn ervaring moet het eind resultaat toch goed gaan worden. Vanaf 11 april kan je naar de film gaan kijken in de bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
Americas Next Top Model Review
Wie gaat America’s Next Top Model Winnen? Cory Anne, Tatiana of India?