Bron: Omroep Max & © MAX Roland J.Reinders

Het beste van Heel Holland Bakt Afl. 1 – Braderie en Bakkamp

Heel Holland Bakt Afl. 1 – Braderie en Bakkamp is de kick-off van het nieuwe seizoen

Het zevende seizoen van het Omroep Max bak programma is weer begonnen. Janny en Robert gaan samen kijken welke thuis bakker het beste van de groep is. Deze reeks zal ik geen recensie schrijven, maar zal ik een overzicht maken van de beste momenten van Heel Holland Bakt Afl. 1. Heb ik een moment over het hoofd gezien? Laat het onder het bericht of op de sociale media achter.

Janny ziet er geweldig uit!

Voordat de eerste aflevering op de buis kwam, waren Janny en Robert in genoeg televisie programma’s te gast. Want ‘Heel Holland Bakt’ moest natuurlijk aan de man worden gebracht. Dat gebeurde op een goede manier, waardoor al duidelijk werd hoe goed Janny eruit ziet.

Toen de juryleden aan het begin van de ‘Braderie en bakkamp’ aflevering naar de braderie werden gereden, was ik onder de indruk van Janny. Want zij ziet er geweldig uit! Je zag direct dat de styling ook wat losser was. Ze had met de bakkamp een klein staartje in. Alsof ze nu nog beter in d’r vel zit.

Zonder thuisbakkers kan Heel Holland Bakt Afl. 1 niet

Zonder thuisbakkers kan Heel Holland Bakt afl. 1 niet
Bron: HeelHollandBakt.Omroepmax.nl

Natuurlijk draait de Heel Holland Bakt Afl. 1 om de nieuwe kandidaten. Want dit is de mogelijkheid om de thuisbakkers in de spotlight te zetten. Waardoor je als kijker als snel mee gaat leven en hoopt dat bepaalde karakters door gaan naar de bekende witte tent. Wat mij vooral op valt is dat Omroep Max het voor elkaar kreeg om een grote diverse groep mensen bij elkaar te krijgen. Toen de braderie van start ging, wilde ik de verhalen van de thuisbakkers horen.

Op die manier kan je extra met de personen mee leven. Bij een aantal thuisbakkers is de potentie al direct duidelijk. Dat komt vooral naar voren hoe er wordt gewerkt tijdens de de bakkamp. Zelf had ik een aantal andere bakkers door laten gaan. Maar dat was niet zo zeer op het bak niveau gebaseerd, dat had meer had meer te maken met persoonlijkheid.

De beelden en commentaar maken Heel Holland Bakt een genot om naar te kijken

Het water liep aan het begin van de Heel Holland Bakt Afl. 1 uit mijn mond. Dat kwam omdat de verschillende taarten werden gesneden en geproefd. Vooral de verschillende laagjes die worden getoond naar het aansnijden, zorgen voor een euforisch moment. Dat is voor mij al een kick om te kijken naar het bekende bak programma. Daar komt het commentaar van Janny en Robert bij.

Zij weten beide een beschrijving te geven, waardoor de kijker de smaak bijna in de mond krijgt. Met termen als: ‘heel veel laagjes’, ‘een rijkdom aan smaken’ en natuurlijk of een baksel luchtig of te vast is. Daar blijft het niet bij, want de verschillende smaken worden uitgebreid benoemd.

De thuisbakkers weten het voor elkaar te krijgen om tijdens de braderie al indruk te maken. Het niveau is hoog, waardoor de jury het lastig krijgt om mensen naar huis te sturen. Dat kan alleen maar zorgen voor een leuk seizoen. Het houdt de bakkers scherp, want als er iets mis gaat, kan je zo naar huis worden gestuurd.

Een aflevering kan niet zonder de nodige stress en fouten

Natuurlijk gaat er genoeg fout. Wanneer de laatste minuten in gaan van signatuur opdracht begint de stress toe te nemen. Zoals verwacht zijn de taarten te warm. Waardoor er veel baksels niet eruit zien zoals de thuis bakkers dat voor ogen hadden. Waardoor ik als kijker met hen mee begon te leven.

Er kwam een variatie aan moeilijke gezichten langs tijdens het einde van de Heel Holland Bakt Afl. 1. Want het laatste wat je wilt is dat een baksels volledig mis gaat. Wat natuurlijk mee speelt is de korte tijd. Voor de chocolade kerst taart kregen de thuisbakkers anderhalf uur. Waardoor er heel strak moest worden gepland.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
5 recent released love songs