this made my day tv

Het komende weekendprogrammering van NPO1, RTL4 en SBS6

Dit zijn de nieuwe en terugkerende programma’s in de weekendprogrammering

De herhalingen zijn niet weg te denken tijdens de zomerstop van de televisie. Toch kan jij alvast weg gaan dromen als je hoort wat de weekendprogrammering zal zijn als september gaat beginnen. Officieel zijn de plannen nog niet bekend gemaakt, dat gebeurd tijdens de najaarspresentaties van de verschillende televisiezenders. Waar er groot wordt uitgepakt om zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor de nieuwe en terugkerende televisie programma’s.

Als adverteerder heb je soms een streepje voor. Je televisiezenders willen dat jij als eventuele adverteerde weet welke programma’s op televisie komen. Zodat jij de reclame tijd voor je product of dienst zo goed mogelijk kan inkopen. Daarom maken ze (meestal) een maand van te voren bekend welke nieuwe programma’s er te zien zullen zijn.
Daar komt de informatie die je hieronder leest vandaan.

De weekendprogrammering begint op de vrijdagavond

Bij NPO1 is het de beurt aan Flikken Rotterdam om terug te komen voor een tweede seizoen. Daarna zal Één tegen 100 te zien zijn. Caroline Tensen zal de kandidaten in het programma proberen naar huis te laten gaan met een hoop geld. Dit door makkelijke en moeilijke vragen te stellen.

RTL4 laat na Idols, X Factor, Holland’s Got Talent, The Voice of Holland en andere talentenjachten een nieuwe show zien waar kinderen hun talenten laten zien. In Little Big Stars zal Najib Amhali de presentatie op zich nemen. Het belooft veel spektakel te worden met kinderen die hele grote talenten hebben. Kijk naar het fragment van de Amerikaanse variant.

SBS6 laat de real life soap avond terug komen en haalt André Hazes naar de zender. Dit najaar zal hij een groot concert geven in Ahoy Rotterdam. Tijdens de afleveringen zal je zien hoe hij hier op voorbereid en een kijkje bij de beroemde zanger thuis.

De televisiezenders halen alles uit de kast voor de zaterdagavond

NPO1 haalt het programma Het Beste Brein terug op de buis. Waar Art Rooijakkers en Mindf*ck presentator Victor Mids opzoek gaan naar het beste brein van Nederland. Daarna zie je Sophie Hilbrand samen met de mannen van Koefnoen in de nieuwe panelshow Dwars door de Week. Waar de spraakmakende gebeurtenissen van de afgelopen week besproken zullen worden.

RTL4 heeft een aantal koppels bereid gevonden om voor het derde seizoen van Dance Dance Dance te gaan dansen. De zaterdagavond van de familiezender moet daarmee gaan scoren. Wanneer je denkt uit te kunnen rusten na het dans geweld, krijg je Kroon Getuigen. Monic Hendrickx zal voor het eerst te zien zijn als presentatrice, een aantal bekende Nederlanders gaat samen met de kijker thuis een moord proberen op te lossen.

SBS6 laat Jeroen van der Boom terug komen met Wedden Dat Ik Het Kan. Dit keer zonder Sylvie Meis. In de show komen mensen voorbij die denken een record te kunnen verbreken. Alleen zijn dat niet de records die je snel zou willen verbreken.

Sluit de weekendprogrammering af op de zondagavond

NPO1 laat Andre van Duin terugkeren om Heel Holland Bakt te presenteren. Er zou sprake zijn dat Martine Bijl terug zou keren om de bakkers te ondersteunen tijdens de opnames. Helaas was zij niet op tijd hersteld van de hersenbloeding.

Daten op televisie is in, en de publieke omroep laat oudere daten in het programma Hotel Romantiek. Waar twaalf mannen en vrouwen worden opgesloten om met elkaar te gaan daten. Hoe leuk is het om te zien wanneer je op een latere leeftijd verliefd kan worden. Het programma komt uit België waar het al voor hele leuke televisie zorgde.

RTL4 laat Linda de Mol de zondagavond domineren met Miljoenenjacht. Ook zal er een nieuwe drama serie te zien zijn op de laatste avond van het weekend. Meisje van Plezier was een idee van Halina Reijn. En de hoofdrollen zullen weggelegd zijn voor Angela Schijf, Peter Paul Muller en Geert de Jong.

SBS6 komt met de oude vertrouwde programma’s op de zondagavond. En Undercover in Nederland zal een aantal spraakmakende onthullingen laten zien.

Latest Reviews