Televisie

Het najaar van RTL begint met de volgende programma’s

Na een warme zomer begint het najaar van RTL met een aantal nieuwe programma’s en seizoenen

Na een warme zomer begint het najaar van RTL met een aantal nieuwe programma's en seizoenen
Bron: Weagree.com | RTL Nederland

Over een aantal weken barst het televisie geweld weer los. De verschillende televisie zenders hopen dat zij succesvol starten zodat de kijkers blijven plakken. Het najaar van RTL begint met een aantal nieuwe programma’s. De meest spraakmakende programma’s zet ik hieronder voor je op een rij.

Houdt de blog in de gaten, want de komende weken zal er meer bekend worden gemaakt van de NPO en SBS6 gaan doen. De zenders laten mondjes maat los wat er eind van augustus en begin september wordt gelanceerd. Heb jij programma’s waar jij naar uit kijkt?

RTL 4

The Voice Senior

Het nieuwe televisie seizoen of het najaar van RTL begint eind augustus. Zij lanceren een nieuwe variatie van ‘The Voice of Holland‘. Naast de ‘Kids’ en de eerste gelanceerde versie komt ‘The Voice Senior’ op de buis. De coaches Gerard Joling en Gordon waren in een promotie filmpje te zien. Is dit het perfecte start van het najaar van RTL?

Zij gingen kijken hoe de bekende stoelen zaten. Naast de twee heren nemen Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato plaats in de rode stoelen. De presentatie ligt in de handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbe. Vanaf 24 augustus kan je vier weken lang kijken naar de oudere zangers en zangeressen die hopen het programma te winnen.

RTL Late Night met Twan Huys

Na een warme zomer begint het najaar van RTL met een aantal nieuwe programma's en seizoenen
Bron: Twitter RTL Late Night | RTL Late Night met Twan Huys

Het afgelopen jaar was er veel te doen over de transfer van Twan Huys naar RTL. Hij neemt vanaf 3 september het stokje over, en de zender heeft besloten om de naam aan te passen. Want vanaf nu heet het programma ‘RTL Late Night met Twan Huys’. Zo is het in ieder geval duidelijk dat Humberto Tan aan het hoofd van de tafel komt te staan.

Het is niet alleen dat Twan de enige verandering is. De studio zal op een andere locatie worden opgebouwd. Dit keer zijn de ‘hippe’ Hallen in Amsterdam aan de beurt. De verschillende zenders hebben deze locatie gevonden, want de ‘talkshow M‘ wordt daar ook opgenomen. Het tijdstip van ‘Late Night’ begint blijft wel hetzelfde, vanaf 22.30 uur start de uitzending.

The Talent Project

Welke televisie programma's worden in het najaar van RTL gelanceerd?
Bron: Endemol Shine | The Talent Project

SBS6 begint binnenkort met ‘House of Talent’ en RTL4 komt met een eigen variant van de talentenjacht ‘The Talent Project’. De opbouw is anders dan de klassieke talentenjachten. Hier krijgen mensen die potentie hebben om door te breken een kans om het talent te laten bloeien. Een bak met professionele coaches zijn er bij gehaald. Na het klaarstomen is het de bedoeling dat zij gaan optreden op een groot podium.

Aan de juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen de taak om te kijken welke kandidaten er talent hebben en potentie hebben om door te groeien als artiest. Het nieuwe presentatie-duo: Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau is gevormd. Vanaf 21 september is het programma te zien op RTL4. En verlengt het najaar van RTL.

This Time Next Year

Welke televisie programma's worden in het najaar van RTL gelanceerd?
Bron: Twofout.co.uk | This Time Next Year

Presentatrice Wendy van Dijk staat bekend om de programma’s waar een verandering te zien is. Na ‘Obese’ is het tijd voor ‘This Time Next Year’. Waar Wendy mensen ontvangt met buitengewone wensen en dromen. Je ziet hoe zij hier aan beginnen, en wanneer zij de deur weer door komen is het een jaar later. Voor de kijker is het verschil na een aantal seconden te zien.

Samen met Wendy van Dijk zie je hoe er aan de wens of droom is gewerkt. Verwacht dat er een hoop tranen van geluk gaan komen. Want er komen een hele hoop verschillende wensen en dromen voorbij. Van het afvallen tot het behalen van een grote sportprestatie. Vanaf 13 september is ‘This Time Next Year’ zeven weken lang te zien.

RTL 5

Holland’s Next Top Model

Welke televisie programma's worden in het najaar van RTL gelanceerd?
Bron: Facebook HNTM | Holland’s Next Top Model – The New Season

Je zou denken dat met alle modellen programma’s de vijver met dames en heren met potentie op is. Dat is niet het geval want vanaf 3 september komt RTL5 met een nieuw seizoen van ‘Holland’s Next Top Model‘. De jury van het vorige seizoen keert terug. Kim Feenstra, Jean Paul Paula, Nigel Barker en Anna Nooshin gaan de heer of dame met de meeste potentie naar de top te helpen. Om 20.30 uur is het modellen programma te zien

Making A Model With Yolanda Hadid

Welke televisie programma's worden in het najaar van RTL gelanceerd?
Bron: Monsters and Critics | Making A Model With Yolanda Hadid

Daar komt een nieuw modellen programma bij. Dit keer wordt de moeder van Gigi en Bella Hadid betrokken om vijf jonge dames naar de top te brengen. Yolanda Hadid zal hen meenemen in het hectische modellen leven in New York. In de acht afleveringen zie jij vorm geven aan het modellen leven. Want wilt het lukken om daar een carrière op poten te zetten? Vanaf 3 september om 21.30 uur is ‘Making A Model With Yolanda Hadid’ te zien bij RTL5.

Latest Reviews

Ook interessant
Avengers: Infinity War Review
Avengers: Infinity War Review