Bron: STEVE DIETL & NETFLIX | Ozark 3

Het succes van Ozark seizoen 3

De drama en misdaad serie van Netflix is terug, want Ozark seizoen 3 staat nu online!

De drama en misdaad serie van Netflix is terug, want Ozark seizoen 3 staat nu online!
Bron: STEVE DIETL & NETFLIX | Ozark 3

Streamingdienst Netflix heeft een flinke catalogus opgebouwd. Waardoor er een aantal verschillende series niet door het grote publiek wordt gezien. Één titel waarvan een nieuw seizoen is uitgekomen, is ‘Ozark seizoen 3’. Er zit een flinke tijd tussen de verschillende seizoenen, waardoor een groot deel van het publiek de serie is vergeten. In dit blog bericht ga ik de goede elementen uitlichten, waardoor je alsnog kan beginnen met het derde seizoen.

Financieel adviseur Marty Byrde verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. De zaken gaan goed, en uitbreiden lijkt de beste optie te zijn. Zeker nu de twee drugskartels recht tegen over elkaar staan. Weten Marty en Wendy hun hoofd cool te houden?

Laat ik van start gaan door te benoemen dat de manier waarop alles is vast gelegd, wederom van top kwaliteit is. De visie dat bij de eerdere seizoenen werd getoond, wordt in ‘Ozark seizoen 3’ doorgetrokken. Naast de prachtige locaties en decors, lijkt er ook een constante spanning aanwezig te zijn. Alsof de verschillende karakters ieder moment gevaar kunnen verwachten. Dit alles wordt afgesloten door de bekende en donkere filter.

Wat voor mij het feest van ‘Ozark seizoen 3’ compleet maakt is de cast. De makers achter de schermen hebben het voor elkaar gekregen om de cast uit te breiden, zonder dat het geforceerd overkomt. De rollen die nieuw zijn, hebben ook een duidelijke mening en betekenis. De rollen die je al kent, en wederom goed neer worden gezet zijn die van: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Lisa Emery en Janet McTeer.

De nieuwe rollen in het derde seizoen stellen niet teleur

De nieuwe rollen in het derde seizoen stellen niet teleur
Bron: STEVE DIETL & NETFLIX | Ozark 3

Één van de nieuwe rollen is weggelegd voor Tom Pelphrey. Hij speelt de de broer van Wendy in het derde seizoen. Een man met een bipolaire stoornis. Wat het gezin er niet bij kan hebben, nu het kartel de nodige twijfels heeft. Acteur Pelphrey weet alle facetten van het acteren in zijn rol te stoppen. Het is een waar genot om naar te kijken. Hij weet de rol zo goed neer te zetten, dat je met hem mee leeft. Want de wereld lijkt hem niet te begrijpen.

Als je naar de eerdere seizoenen hebt gekeken, weet je dat de makers zich niet schuwen om verschillende scenes te laten schuren of lichtelijk ongemakkelijk te maken. Waarbij sommige scenes soms op of over het randje gaan. Dat is ook het geval bij ‘Ozark seizoen 3’. Ik wil niet te veel in detail gaan, maar tijdens een bepaalde zoen scene, zat ik toch ongemakkelijk voor de buis.

Dankzij het spanningselement en het schuren van verhaallijnen en momenten, is en blijft ‘Ozark’ je verrassen. Je weet nooit 100% zeker wat je kan verwachten. Tot nu toe heeft de serie mij niet teleur gesteld. Ook de slot aflevering wist met een knaller af te sluiten, waardoor ik vol verbazing zat te kijken. Plus dat ik nu niet kan wachten tot dat seizoen 4 door Netflix wordt gelanceerd.

Latest Reviews

Ook interessant
Oblivion & Daglicht