Hoe bereid jij je voor op de herfst?

De herfst staat voor de deur, hoe ga je warm naar je favoriete film of serie kijken?

De zomer is zo goed als ten einde en laat de komende dagen de laatste stuiptrekkingen zien. Daarna zal de herfst Nederland doen veranderingen in één en al bruin blad. Dat betekend dat je de verwarming aan moet zetten om je huis te gaan verwarmen. Maar hoe kom jij op een goede manier de komende maanden door? Zodat je er warmpjes bij zit terwijl jij naar je favoriete serie of film kijkt.

Haal de warmte in huis

Het kan soms wat lang duren voordat de warmte in huis blijft hangen. Toch kan jij het zelf een handje helpen door de zelf de warmte in huis te halen. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel om daar waxinelichtjes en XL plaid te halen. Wanneer jij naar de film of serie aan het kijken bent dan trek jij de extra grote plaid over je heen zodat je zelf een klein kacheltje bent. Zet de kaarsen en waxinelichtjes aan en qua warmte ben je klaar om te gaan kijken.
Mocht je daar niet genoeg aan hebben, zoek iemand die onder je plaid erbij kan zitten. En ga samen naar een serie of film kijken.

De juiste drank en voedsel kan er bij helpen

Als je dat allemaal voor elkaar hebt dan kan je gaan kijken naar het drinken en eten wat je gaat nuttigen tijdens het kijken. De herfst is een heel goed seizoen waarbij je warme dranken kan gaan nuttigen. Neem een lekkere bak koffie of thee. Maar wil je los gaan maak warme chocolade melk met slagroom en mini marshmallow. Let je op de calorieën dan moet je dat niet nemen, maar doe je dat op een regenachtige zondag middag? Dan is er niets aan de hand.

Hoe kom jij de herfst door?

Wat is de meest passende kleding voor een herfst film/serie marathon?

Houdt je er van om lekker relaxt op de bank te hangen of vanuit je bed naar het scherm te kijken? Geen probleem want het is niet heel moeilijk om op een goede manier te kleden voor een Netflix, Videoland of film marathon. Het bingen kan beginnen met een paar makkelijke aanpassingen aan je kleding. Pak de meest relaxte broek, waarschijnlijk met de naam: joggingbroek. Om het af te maken pak een slobbertrui, trek het aan en je bent klaar om voor de buis te gaan zitten.

Welke serie of film moet je gaan kijken?

Wat het beste werkt als de herfst zijn intrede heeft gedaan? On demand vindt je een hele hoop series en film. Wat de diensten als Netflix en Videoland proberen is om je zo lang mogelijk voor de buis te houden. Wat ik zou adviseren is dat je iets gaat kijken waar je een gevoel bij krijgt. Daarmee bedoel ik waar je vol spanning naar gaat kijken, om kan lachen, of bijna niet naar durft te kijken. Mocht je meer inspiratie op willen doen. Ik heb een aantal berichten geschreven over on demand en de films die in de bioscoop hebben gedraaid.

Latest Reviews

Ook interessant
Bad Moms [Review]