Televisie

Hoe gaat de Familie Kruys verder bij Videoland?

Bette krijgt genoeg voor haar kiezen met de familie Kruys

Vorige week deelde ik het verhaal wat voorbij kwam in de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van Familie Kruys.
Maar de verhalen gaan verder, want er zijn in totaal acht afleveringen te zien in het tweede seizoen.
Met dit bericht wil ik aflevering drie en vier met je delen. Wil je verder kijken? Geen probleem op Videoland staan de drie seizoenen voor je klaar.

Waar krijgt Bette mee te maken in de 3e en 4e aflevering?


Bette krijgt de maken met het diva gedrag dat Kirk. Dat komt van het succes van de bitterballen reclame.
Zij wordt door Kirk in het contract gezet als stylist. Bette en haar assistent zijn verantwoordelijk voor de fotoshoot die Kirk heeft.
Juul waarschuwde Bette wel dat je de familie niet op de werkvloer moet hebben. Dat zorgt alleen maar voor problemen.
Dat gebeurde natuurlijk ook want Kirk zat te miepen over van alles en Juul kwam als reddende engel en nam het over.

Dat is niet het enige waar Bette mee te maken kreeg. De liefde tussen haar en Johan blijft in haar hoofd zitten.
Aan de ene kant wilt ze hem wel bellen maar ze durft het niet. Wanneer ze Johan met een ander vrouw in een restaurant ziet zitten is ze er klaar mee. Achteraf bleek het zijn zus te zijn, zij waren daar om haar verjaardag te vieren.

Toch blijven ze om elkaar heen draaien en blijven elkaar tegen komen. Wanneer Juul een peperdure oorbel in slikt moet zij naar de eerste hulp. Johan is daar ook te vinden want zijn schoonzoon heeft een spijker in zijn hand geschoten. Na de uitleg van Johan met wie hij in het restaurant was blijft Bette nog koppig om haar liefde toe te geven. Als Johan wordt uitgenodigd voor de de boek presentatie van Ruxandra dan staan de twee oog in oog met elkaar. Uiteindelijk beloven ze elkaar weer te gaan bellen. Want deze liefde is nog niet over.

Dan was er nog de zwangerschap waar iedereen van de familie Kruys al vanaf wist alleen nog niet met elkaar besproken hadden. Bette en Kirk besluiten om met de hele familie uit eten te gaan, zodat Ruxandra en Thomas had zelf kunnen vertellen.
Dit loopt alleen niet zoals gepland. Aan het einde van het etentje is bijna iedereen boos op elkaar.
Thomas beledigde Ruxandra, en zij ging er vandoor. Later wist Kirk een opmerking te maken naar Bette die niet heel erg goed viel. En zo bleven Kirk en Morten met z’n tweeën aan tafel zitten.

Kirk heeft de smaak te pakken en gaat verder met Ferry


Kirk zet de bloemetjes ook buiten wanneer hij Morten weg heeft gebracht naar Schiphol.
Hij komt daar Ferry Doedens tegen en net heeft het advies van zijn nieuwe vriend Frits dat hij moet gaan genieten van het leven.
Kirk is onder de indruk van Ferry en ziet hem wel zitten. Nu Morten in het buitenland zit voor het werk gaan de twee soap sterren helemaal los. Bij de boekpresentatie staan ze te zoenen.

Ruxandra en Thomas kozen in de eerste twee afleveringen ervoor dat Ruxandra naar voren geschoven wordt als schrijfster van het boek.
Nu het boek ook gepresenteerd wordt aan de pers is de vraag natuurlijk of zij dat ook zelf heeft geschreven.
Of iedereen dat geloofd is natuurlijk de vraag.

Latest Reviews