New Movie Trailers

Hoe gaat de Marvel Cinematic Universe verder na Infinity War?

movie

De film Avengers: Infinity War heeft gevolgen voor de Marvel Cinematic Universe, maar hoe gaan ze verder?

Marvel Cinematic Universe
Bron: Marvel Studio News | Marvel Cinematic Universe

Na tien jaar opbouwen kwam de Marvel Cinematic Universe tot een hoogte punt in de film ‘Avengers: Infinity War‘. Als je de film hebt gezien dan is dit bericht voor jou geschikt. Het zit vol met spoilers maar ook met de mogelijke vervolg stappen die door Kevin Feige zijn ingezet.

De derde Avengers film had eindelijk de slechterik die voor mogelijk consequenties zorgde. Want wie overleven het en wie niet. En zijn de weggevaagde superhelden voor altijd weg? Het antwoord is natuurlijk nee, want Marvel zou wel gek zijn om de helft van de Avengers met een knip in de vingers weg te toveren.

Waarschijnlijk krijgt Iron Man of Tony Stark een grote rol in ‘Avengers 4’. Samen met Captain Marvel. Zij krijgt een solo film voordat de vierde team film naar de bioscoop komt. Nick Fury wist aan het einde van ‘Infinity War’ met zijn pieper een bericht te versturen voordat hij wegebt. En het logo van het Marvel karakter volgt al snel in beeld.

Volgens Kevin Feige is zij het karakter dat het meeste krachtigst is in de Marvel Cinematic Universe. Zal zij het in de volgende film opnemen tegen Thanos? Ik denk het wel, maar eerst ga je terug naar de jaren ’90 waar zij wordt geïntroduceerd. En die film kan je niet missen, want er zullen details worden onthuld van wat zij precies kan. Maar ook waarom zij de afgelopen jaren niet in beeld was.

Welke richting kan ‘Avengers 4’ op gaan?

Marvel Cinematic Universe - Avengers 4
Bron: Kabarnesia | Marvel Cinematic Universe – Avengers 4

Een ander gerucht was dat de ‘Avengers 4’ vijf jaar na ‘Infinity War’ gaat plaats vinden. Waar je waarschijnlijk gaat zien hoe de wereld met alle gebeurtenissen is omgegaan. En de kans is groot dat Shuri en Tony Stark bezig zijn geweest met het ontcijferen van alle Infinity stenen die Thanos heeft. Maar vooral hoe zij het voor een tweede keer tegen hem opnemen.

Er doken set foto’s op waar je Tony Stark met grijs haar zag en er is een actrice gecast als Cassie Lang, dochter van Ant-Man. Op dit moment is zijn dochter nog jong, maar met vijf jaar later is zij aan het puberen. Kevin Feige houdt ervan om de films niet al te ingewikkeld te maken. Dus verwacht geen grote veranderingen of hele onverwachte toevoegingen aan de Marvel Cinematic Universe.

De titel van de ‘Avengers 4’ film zou veel spoilers bevatten. Maar volgens geruchten zou het ‘Avengers Forever’ gaan heten. Waarmee een flashback of daadwerkelijk terug in de tijd gaat naar ‘The Avengers’. De set foto’s zouden dat bevestigen. Want je ziet de eerste Avengers in de looks die je eerder hebt gezien.

Hierna zouden een aantal Avengers voor het laatst te zien zijn. Maar of zij komen te overlijden of een eigen leven gaan leiden is niet bekend. De focus gaat meer op de nieuwe Avengers liggen. Iets wat Kevin Feige meerdere malen heeft bevestigd bij interviews.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Dit zijn de Disney Plus plannen