Holmes and Watson Trailer

Bereid je met de Holmes and Watson trailer voor op een andere detective film

Bereid je met de Holmes and Watson trailer voor op een andere detective film
Bron: GIPHY | Holmes and Watson

Dat het nieuwe jaar 2019 met humor van start gaat, beloofd de eerste ‘Holmes and Watson trailer’. Sony Pictures komt samen met Will Ferrell met een nieuwe variant op de bekende Sherlock Holmes. En hij is niet de enige die voor concurrentie gaat zorgen. Want er komt ook een jongere variant in de bioscoop, en wel het nichtje, gespeeld door ‘Eleven’ oftewel Millie Bobby Brown.

Daar wil ik het vandaag niet over hebben, want vanaf 10 januari 2019 kan jij naar de bioscoop gaan om deze film te zien. Sony Pictures hoopt je met de ‘Holmes and Watson trailer’ al over te halen om dit bij je goede voornemens te zetten. Mij heeft de filmstudio sowieso al om. Ook al moet ik eerlijk toegeven dat ik niet altijd van Will Ferrell zijn humor houdt. Alleen lijkt het tot nu toe heel erg mee te vallen.

Nu lijkt deze Sherlock Holmes samen met Watson op een andere manier te werk te gaan, dan dat je bij de ‘Sherlock Holmes’ van Warner Bros. Hier draait het om de humor. Dat zie je heel goed in de ‘Holmes and Watson trailer’, want daar wordt op een klassieke manier een selfie gemaakt. En is voor Watson de vermomming van Holmes wel heel overtuigend.

Waar ik op hoop, na het zien van de ‘Holmes and Watson trailer’ is dat het eind resultaat van de film een mix wordt van humor en een aantal goede actie scenes. Het duurt nog even voordat de gehele film in de bioscoop te zien zal zijn. In de tussentijd kan je er vanuit gaan dat er nog zeker een andere trailer aan komt. Want zal meer beeld gebruikt moeten worden om een groter publiek te bereiken.

Hebben de beelden van de Holmes and Watson trailer de film op een goede manier verkocht?

Hebben de beelden van de Holmes and Watson trailer de film op een goede manier verkocht?
Bron: GIPHY | Holmes and Watson

De combinatie van Will Ferrell en John C Reilly is heel erg goed, zij hebben aan onder andere ‘Anchorman 2: The Legend Continues’ samen gewerkt. Het is een perfecte match die alleen al in de ‘Holmes and Watson trailer’ goed merken is. Kon jij lachen om de eerste grappen van de ‘Holmes and Watson trailer’? En wil jij meer zien van deze komedie?

Latest Reviews

Ook interessant
Super Bowl Trailer: Endgame, Captain Marvel, Toy Story 4 & Scary Stories