Info / Mediakit

 

Informatie over Thismademday.nl en de persoon achter de blog

Wie ben ik?

Mijn naam is Jimmy en loop al een tijdje op deze aarde, sinds 1989 om precies te zijn. Mijn interesse voor entertainment zit in mij sinds ik mij kan herinneren. Dat wil ik met de wereld delen door middel van deze blog. Buiten entertainment op het scherm, loop ik hard, ben bezig met mijn planten collectie thuis en werk sinds 2012 in de gehandicaptenzorg.

Over Thismademyday.nl

Ik ben misschien een fanatiekeling als het om entertainment gaat. Op Thismademyday.nl zal ik mijn bevindingen op geheel eigen wijze met je delen. Het delen van alles doe ik volgens WordPress meer vijf jaar met veel plezier. Vanaf het begin tot nu is er veel veranderd, en heb ik veel geprobeerd.

Hiervoor deed ik dat via de WordPress site zelf, maar sinds 23 augustus 2016 onder mijn eigen domein. Ik hoop met de berichten op mijn Blog/Website zoveel mogelijk mensen blij te entertainen. Voor verder vragen en opmerkingen kan je gerust contact met mij opnemen.

Mediakit

Na een jaar bloggen op mijn eigen domein blijven de bezoekersaantallen groeien. Het afgelopen jaar en vooral de laatste maanden ben ik mij gaan focussen op films, televisie en on demand. Om de dag komen er nieuwe blog berichten online. Mocht je willen weten wat de bezoekersaantallen zijn? Voor interesse neem gerust contact op.

Via de sociale kanalen kan ik een groot publiek bereiken. Van meer dan 200 volgers op Facebook tot bijna 900 bezoekers op Instagram. Verder is Thismademyday.nl te vinden op Twitter, Pinterest en Tumblr. Wilt u een product, dienst of event onder de aandacht brengen? Voor overleg en samenwerking kunt u mailen naar info@thismademyday.nl of ga naar de Contact pagina.

Latest Reviews