De horror serie Into The Dark maakt zijn debuut bij Horrify
Bron: Horrify.nl | Into The Dark

Maak kennis met Horrify’s Into The Dark (+ Winactie)

De horror serie Into The Dark maakt zijn debuut bij Horrify

Op streaming gebied is er veel gaande. De grote filmstudio’s zien dat er nog markt is en springen er graag op in. Voor de horror liefhebber is er op eigen bodem genoeg om naar te kijken. Want de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux, Horrify heeft een grote catalogus. Met de classics tot recente releases, en van blockbusters tot verborgen parels. Daar komt een top serie bij, namelijk ‘Into The Dark’. Een serie dat veel succes had op Hulu en voor het eerst in Nederland te zien is.

Mocht jij nog geen abonnement hebben op de horror streamingdienst? Dan kan jij kans maken op één van de drie jaarabonnementen. Onder het bericht over ‘Into The Dark’ staan de instructies om je onder te dompelen in het bad vol met horror. De grote man dat achter de succesvolle horror serie zit is Jason Blum. Hij heeft met zijn productie huis Blumhouse al genoeg pareltjes gemaakt. Zoals: ‘Paranormal Activity’, ‘Insidious’, ‘Get Out‘ en ‘Halloween‘. Waardoor de serie een must see is voor de horror fans.

‘Into the Dark’ bestaat uit twaalf holiday horror stories: elke maand komt er een nieuwe aflevering uit, die zich elk afspeelt rondom een feestdag van die maand. Aflevering 1, ‘The Body’, gaat over Halloween en is nu te zien op Horrify. Een huurmoordenaar sleept op Halloweennacht het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee.

Dit is mijn mening over de eerste aflevering van Horrify’s Into The Dark

Dit is mijn mening over de eerste aflevering van Horrify's Into The Dark
Bron: Horrify.nl | Into The Dark

De gasten van een Halloweenfeestje zijn zich totaal onbewust dat een echte moordenaar zich onder hen bevindt. Aflevering 2, “Flesh and Blood”, gaat over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, en zal vanaf 28 november te zien zijn op Horrify. Nu mijn mening over de eerste aflevering. Want mijn verwachting was hoog gespannen. Zeker met de mensen die achter de schermen zijn betrokken.

Toch hield ik in mijn achterhoofd dat Blumhouse bij een aantal films, het voor elkaar wist te krijgen om met een klein budget veel impact te creëren. Voor deze insteek hebben de makers van ‘Into The Dark’ ook gebruikt. Want je ziet dat het budget vooral in gebruikt voor de locaties en de praktische effecten. De eerste aflevering, had een duidelijke insteek. De tiener horror films waren een groot voorbeeld, en de referenties naar andere franchises kwamen zo nu en dan langs.

Ook draaide het vooral op het feesten, het gebruik van alchohol en drugs, en je vooral geen zorgen maken om later. Wat daarmee gepaard ging was de hoeveelheid humor. Er zaten genoeg grappen en grollen in, wat naar mijn idee ten koste ging van de horror. Je krijgt met ‘The Body’ aflevering van ‘Into The Dark’ zeker horror. Alleen had het van mij nog meer gemogen.

De mysterie rondom de huurmoordenaar en het lichaam dat hij met zich mee sleept, vond ik geweldig. Want hij is super comfortabel en speelt het spel met de andere mee. Waardoor zijn achtervolgingen leuk waren om naar te kijken. Daarentegen zaten er een aantal onlogische en soms iets te snelle elementen in de serie. Zoals het trakteren van de andere feestgangers of hoe bepaalde achtervolgingen verliepen.

Hoe maak jij kans op een jaar abonnement bij Horrify?

Het acteerwerk was oké, maar het einde van de eerste aflevering wist mij op een positieve manier te verrassen. Nu zag ik wel aankomen dat er een twist kwam. Toch had ik niet de twist verwacht dat in beeld werd gebracht. Waardoor mijn interesse naar de volgende afleveringen direct werd gewekt.

Nu over op het onderdeel waarmee jij kans kan maken op één van de drie jaar abonnementen. Om kans te maken moet jij het volgende doen: Ga naar de actiepagina van Horrify. Vul daar je e-mail adres in om sowieso een maand gratis naar de 350 horrorfilms en -series te kunnen kijken. Vergeet niet om in het dropdownmenu Thismademyday.nl aan de klikken en je proefabonnement te activeren.” . De drie winnaars worden op de hoogte gebracht van de winst.

Latest Reviews

Ook interessant
Throwback Music
Benny Benassi – Satisfaction [Throwback Thursday]