Hotel Artemis Trailer

Movie Trailers

Waar moet je als crimineel naar toe als je gewond bent? Kom erachter in de Hotel Artemis trailer

Global Road Entertainment heeft een film klaar voor aanstaande zomer. De studio lanceerde de ‘Hotel Artemis trailer’. En de beelden beloven een goede tijd in de bioscoop, waar actie, science fiction en criminaliteit samen komen. Zet de datum 26 juli in je agenda, want dan komt de actie film naar de Nederlandse bioscoop.

Als je de ‘John Wick‘ films hebt gezien werd er groot ingezet op de verschillende hotels waar de criminelen terecht kunnen om tot rust te komen. Er zijn een aantal regels die je daar moet volgen, zodat iedereen er terecht kan. Zonder dat jij op je hoeden moet zijn voor eventuele aanvallen of moord pogingen.

In de ‘Hotel Artemis trailer’ zie je hoe dat idee een andere vorm krijgt. Want dit keer is het geen hotel, maar dient het als een ziekenhuis voor de criminelen. Het is 2028 en in Los Angeles lijkt het einde in zicht te zijn. Want mensen komen in opstand, wanneer er een overval wordt gepleegd raakt er iemand gewond. Maar wordt er ook iets heel kostbaars gestolen van een grote criminele bende.

Dan komt de plaats in beeld bij de ‘Hotel Artemis trailer’. Want de gewonde moeten worden geholpen. Maar dat is niet het enige wat er wordt meegenomen. De diamanten die zijn gestolen komen daar ook, en worden daar door de bende opgehaald. En wanneer de regels niet worden gevolgd dan is niemand veilig.

Hotel Artemis Trailer
Bron: Global Road Entertainment & IMDB | Hotel Artemis Trailer

Wie zie je terug in de ‘Hotel Artemis trailer’?

Er is een blik met acteurs en actrices los getrokken, en die zie je aan het begin van ‘Hotel Artemis trailer’. Het zijn Sofia Boutella, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jenny Slate, Jeff Goldblum, Jodie Foster en Charlie Day. Gaan zij er voor zorgen dat de film een groot succes wordt? Later dit jaar kom je erachter in de bioscoop.

De regisseur en schrijver van het script is Drew Pierce. Dat hij de actie en de sfeer heel goed neer kan zetten is geen vraag. Want hij schreef de scripts van de films ‘Iron Man 3’ en ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’. Ga jij de komende zomer naar deze film? Of laat je het bij ‘Hotel Artemis trailer’?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews