Hubie Halloween, Adam Sandler as Hubie Dubois. Cr. Scott Yamano/NETFLIX ©2020

Hubie Halloween Review

Reader Rating0 Stemmen
0
6.4
Vier Halloween met het hele gezin

De Hubie Halloween review laat meer los over de horror van de film

De Hubie Halloween review laat meer los over de horror van de film
Source: Joblo.com & Netflix | Hubie Halloween

Tussen de verschillende horror, heeft Netflix de komedie ‘Hubie Halloween’ uitgebracht. Waardoor een groot publiek Halloween kan vieren. Bepaalde horror kan voor vele te veel zijn. Voor Adam Sandler de taak om het voor een breed publiek toegankelijk te maken. In de ‘Hubie Halloween review’ kom je erachter of de film de juiste sfeer neerzet.

Hoewel Hubie Dubois dol is op zijn geboortestad Salem in Massachusetts (en het legendarische halloweenfeest), wordt hij door kinderen en volwassenen niet serieus genomen. Maar dit jaar loopt het allemaal anders en alleen Hubie kan Halloween redden.

Waar Sandler heel sterk in is, is er voor zorgen dat een bak met bekende acteurs en actrices in de film te zien zijn. Dat is dit keer ook gelukt, want de vrienden van Sandler zijn stuk voor stuk te zien. Het zijn geen hele grote rollen, maar een cameo. Groot genoeg om het beste uit de acteur te halen. Het talent voor de camera wordt benut.

Denk aan Maya Rudolph, Rob Schneider en Kevin James en Julie Bowen. Voor mij stak June Squibb er met kop en schouders boven alle acteurs zijn. Want haar rol was niet groot, maar de grappen, hoe flauw dan ook, waren geweldig. Van de t-shirts die hilarisch waren tot en met de woorden dat ze niet begrijpt, het bleef hilarisch.

Wat niet officieel een karakter is, maar wel over komt aan het eind van de film, is de thermosfles van Hubie. Wanneer Hubie ergens tegen aan loopt of wilt aanbieden, komt de fles om de hoek kijken. Van soep, zaklamp tot en met een haak en stofzuiger. De thermosfles kan in alle situaties worden ingezet. Voor mij als kijker, was het leuk om te kijken wat de fles in iedere scene had te bieden.

Zijn de plussen en de minnen van de Halloween film?

Zijn de plussen en de minnen van de Halloween film?
Source: GIPHY Netflix is a Joke | Hubie Halloween

Laat ik direct verder gaan met de humor, Sandler staat bekend om zijn hele flauwe humor. Met de Halloween film is dat niet anders, want de grappen zijn zo flauw. Bij sommige scenes is het zo flauw, dat de humor niet leuk is. Zeker als Sandler er voor kiest om de humor keer op keer te herhalen. Zo worden er voorwerpen naar hem gegooid. In de film komt dat zeker drie keer voor, wat te veel is.

Daarentegen weet Adam Sandler in de film wel een boodschap te verwerken. Hubie wordt gezien als het buitenbeentje van het dorp. Toch blijft hij alles op een positieve manier zien. Ondanks alle tegenslagen en commentaar, blijft Hubie zichzelf en straalt dat uit. Waarmee de film een boodschap aan de kijker wilt meegeven, want blijf jezelf dan kan je de wereld alleen maar beter maken.

De sfeer is perfect. De productie heeft aan alles gedacht! De kostuums, decors, locaties en andere aankleding passen in het typische Halloween beeld. Al jaren laat Hollywood een beeld zien, hoe Halloween in Amerika wordt gevierd. Het mag over de top, en alle versieringen moeten uit de kast worden gehaald. Dat is ook gebeurd bij de Netflix film. Als jij de humor tijdens sommige scenes voor lief neemt, dan is de Halloween Netflix film geschikt voor het hele gezin. Voor iedere leeftijd heeft de film iets te bieden.

Hubie Halloween Review
Netflix en Adam Sandler maken Halloween toegankelijk voor een groot publiek. Met 'Hubie Halloween' wordt de sfeer en humor goed overgebracht. Voor iedere leeftijd heeft de film wat te bieden.
Het Verhaal
6
Acteer werk
6.5
Regie
6
Het einde v/d film
7
Reader Rating0 Stemmen
0
Pluspunten
De acteurs worden op een goede manier ingezet
De boodschap in de film, spreekt een groot publiek aan
De sfeer wordt dankzij de aankleding, decors en locaties naar een grote hoogte gebracht
Minpunten
De humor was te flauw en over de top
6.4
Vier Halloween met het hele gezin
Met de Tenet review laat ik je weten of je de film het kijken waard is
Volgende
Tenet Review

Latest Reviews