Bron: Aleksandar Letic & Netflix | Ibiza

Ibiza Trailer

Movie Trailers

Netflix lanceert de ‘Ibiza Trailer’ en dat laat veel stof opwaaien

Ibiza Trailer
Bron: Aleksandar Letic & Netflix | Ibiza

De on demand dienst Netflix heeft een lading aan originele films en series klaar staan. En om de nieuwe film te promoten hebben zij de ‘Ibiza trailer’ online gezet. Want vanaf 15 mei staat de komedie online om gestreamd te worden. Maar de trailer en de film werd niet door iedereen positief ontvangen. Wat is er aan de hand?

Het gaat om het eiland dat ook in de ‘Ibiza trailer’ aan bod komt. Want de groep dames die erop uit gaan weten hoe zij zich moeten vermaken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verdovende middelen en kan iedereen tot het gaatje gaan. Dat viel op het eiland niet in goede aarde.

Voor vele is Ibiza het feest eiland waar je terecht kan voor grote dance feesten. Waar grote namen als David Guetta en DJ Tiesto in de zomerperiode vaste shows hebben. Toch wilt het eiland van het feest imago af en daar helpt de ‘Ibiza trailer’ en film niet echt bij.

Ibiza Trailer
Bron: Aleksandar Letic & Netflix | Ibiza

Dankzij de locale autoriteiten krijgt de ‘Ibiza trailer’ veel aandacht

De on demand dienst had de lokale autoriteiten benaderd om de film daar op te nemen. Het antwoord kwam al snel en het verzoek werd afgewezen. Netflix is niet voor één gat te vangen en heeft de gehele film in Kroatië opgenomen. Toch zijn de autoriteiten niet positief over dat de film er aan zit te komen. Zij gaan kijken of er juridische stappen kunnen worden genomen tegen de streaming dienst.

Dat neemt niet weg dat zij op een negatieve, en misschien wel positief voor Netflix, promotie maken. Als je naar de ‘Ibiza trailer’ kijkt krijg ik geen negatief gevoel erbij. Ik ben heel enthousiast over de film, en ben benieuwd op welke manier zij de humor hebben toegepast.

Want het kan maar zo zijn de dat alle goede grappen in de ‘Ibiza trailer’ zijn verwerkt. Ik wil niet op de feiten vooruit lopen. Want ik had een aantal momenten in de trailer ik hardop moest lachen. Zoals de ‘bedden grap’ en wanneer een ‘vogel poept’. Wil jij de ‘Ibiza’ film zien? En moet de titel naar ‘Kroatië’ worden veranderd?

BewarenBewaren

Latest Reviews