Movie News

In 2020 komt Pixar’s Onward

Er komt een nieuwe originele animatie film naar de bioscoop, het gaat om Pixar’s Onward

Er komt een nieuwe originele animatie film naar de bioscoop, het gaat om Pixar's Onward
Bron: Polygon & Pixar | Onward

De studio dat is opgekocht door Disney, Pixar maakte via Twitter bekend met welke film zijn 2020 gaan komen. Het lijkt allemaal ver weg, maar voordat er een volledige animatie film staat. Moet er heel wat energie en tijd worden gestopt om het perfect te krijgen. De titel van de nieuwe animatie film is ‘Pixar’s Onward’.

Tijdens de D23 Expo in 2017 maakte de animatie studio bekend dat zij bezig waren met een film, waar uiteindelijk de titel ‘Pixar’s Onward’ aangekoppeld is. Het verhaal gaat over twee jongens en zijn overleden vader. De twee elven jongens gaan opzoek naar hun overleden vader. zij willen nog één dag met hem doorbrengen en gaan de magische wereld in. Dat vol zit met elven, trollen en éénhoorns.

Dat beloofd een waar spektakel te worden. Als de animators er voor kunnen zorgen dat er net zo’n wereld wordt gecreëerd als ‘Inside Out‘ dan kan jij je ogen uit kijken, wanneer de film in 2020 uit gaat komen. Om precies te zijn, maart 2020. Althans dan komt de film in Amerika uit. Er is meer wat je enthousiast zou kunnen maken, de stemmen van de acteurs zijn bekend gemaakt.

Dit zijn de stemmen die te horen zijn in Pixar’s Onward

Dit zijn de stemmen die te horen zijn in Pixar's Onward
Bron: GIPHY | Monsters Inc.

Het zijn niet de minste namen die de animatie studio heeft kunnen strikken voor ‘Pixar’s Onward’. Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus en Octavia Spencer zullen de stemmen inspreken. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Pratt en Tom Holland. Beide heren hebben de nodige ervaring met het inspreken van een animatie film. Chris Pratt is binnenkort weer te horen als de enthousiaste Emmet Brickowski. Tom Holland is binnenkort te zien in de Blue Sky spionage animatie film ‘Spies in Disguise‘.

Ik vertrouw erop dat Pixar laat zien dat zij goede originele verhalen kunnen vertellen. Hoe leuk het is om terug keren in bekende werelden, zoals in ‘Incredibles 2‘. De studio was eerst bekend om succesvolle en originele films te maken. Regisseur Dan Scanlon haalde inspiratie uit zijn eigen omgeving. Als hij dat kan vertalen naar animatie, samen met de ervaring van onder andere ‘Monsters Inc.’. Dan ben ik niet bang dat het geen succes gaat worden.

Latest Reviews

Ook interessant
Pose Season 2 Trailer