In 2021 lanceert Warner Bros The Batman en The Suicide Squad

Warner Bros heeft de releasedata van The Batman en The Suicide Squad bekend gemaakt

Warner Bros heeft de releasedata van The Batman en The Suicide Squad bekend gemaakt
Bron: GIPHY | Batman v Superman

Na het grote succes van ‘Aquaman’ wordt er achter de schermen hard gewerkt om de volgende films te produceren en regisseren. Eerder deze week wist de producer van de ‘Birds of Prey‘ film, Margot Robbie, een teaser online te zetten. Er is meer gaande want Warner Bros heeft officieel bekend gemaakt dat ‘The Batman’ en ‘The Suicide Squad’ in 2021 naar de bioscoop komen. Hieronder meer informatie over wat jij kan verwachten van de films.

Laat ik beginnen met ‘The Batman’. De film waar Matt Reeves sinds 2017 aan vast zit, krijgt eindelijk een vervolg. Want tot op heden was er weinig te melden over de ontwikkelingen van de film. Aan de website Deadline heeft Warner Bros laten weten dat de film 25 juni 2021 uit gaat komen. In het artikel dat de website online zette, werd duidelijk dat Ben Affleck geen rol gaat spelen voor de camera.

Want de film ‘The Batman’ draait namelijk om een veel jongere Batman. Een man dat bezig is met de begin tijd als de superheld. Waar de focus vooral ligt op de detective skills van Batman, waar er een groot mysterie moet worden opgelost. De stijl waarin het zou moeten worden geschoten moet donker worden. Met veel zwart en andere donkere kleuren en daar komen, zoals het er nu naar uit ziet, vier schurken kijken en het opnemen tegen hem.

Zoals dit nu vorm begint te krijgen pakt op een aantal vlakken heel goed uit. Ik gaf aan dat Ben Affleck niet voor de camera te zien zal zijn. Toch zal hij als producer betrokken zijn bij ‘The Batman’. Als de film een succes wordt, dan kan de schade van ‘Batman v Superman‘ gedeeltelijke worden hersteld. Ook gaat het prima passen tussen de films die voor deze releasedatum uit gaan komen.

The Batman ontwikkeld zich positief, maar hoe zit het met The Suicide Squad?

The Batman ontwikkeld zich positief, maar hoe zit het met The Suicide Squad?
Bron: GIPHY | Suicide Squad

Zoals de film dat zich in de jaren ’80 afspeelt, ‘Joker’ met niemand minder dan Joaquin Phoenix in de hoofdrol. In de film komt er een Bruce Wayne in voor. Alleen is het een veel jongere superheld dan dat je tot nu toe op beeld hebt gezien. Waardoor Ben Affleck in de toekomst nog prima de mantel van Batman zou kunnen oppakken. En ook dat Joaquin Phoenix in een andere film kan terugkeren.

Er is tot op heden niemand gecast, dat zal in de loop van 2019 meer duidelijkheid over worden gegeven. Voordat je het bericht weg klikt, een kleine update over ‘The Suicide Squad’. Want zoals de verwachtingen lagen, gaat James Gunn aan de slag met de anti-helden. Hij gaat een nieuwe versie lanceren, en lijkt te grijpen richting de ‘Guardians of the Galaxy‘.

Dit lijkt te makkelijk te gaan voor Warner Bros. Alleen neemt de studio een risico door de regisseur binnen te halen naar de verwijderde tweets. Want pikt de bioscoop bezoeker het wanneer de anti-helden van Marvel een kopie krijgen bij de concurrent? 6 augustus 2021 komt ‘The Suicide Squad’ in Amerika in de bioscoop.

Denk jij dat Warner Bros met ‘The Batman’ en ‘The Suicide Squad’ naar de goede kant aan het opschuiven is. Na een aantal flops en hits in de pocket kan het beide kanten op gaan. De toekomst moet gaan uitwijzen of de fans en filmbezoekers dit gaan waarderen. Zet de releasedata in je agenda en houdt de blog in de gaten voor nieuwe updates over deze en andere films.

 

Latest Reviews

Ook interessant
Box Office Week 42 – Het Halloween seizoen gaat van start