Music Listed

In deze videoclips spelen dieren de hoofdrol

Dieren zijn gewilde accessoires in de volgende videoclips

Dierendag komt eraan en daarom zet ik de dieren in videoclips in de spotlight. Want zij spelen in een hele hoop videoclips een grote rol. Bij de ene videoclip de hoofdrol en bij de ander is het een bijrol. Zet 2 oktober je huisdier in de spotlight door hem of haar extra te verwennen. Met een lekker snoepje of een nieuw speeltje.

Laat het daar niet bij, want het hele jaar door heeft je huisdier de aandacht en liefde nodig die het verdiend.
Vorig jaar deelde ik vijf andere videoclips waar dieren ook een grote rol in speelde. Klik hier om de listed te beluisteren.

David Guetta feat. Sia – She Wolf (Falling To Pieces)

David Guetta en Sia hebben meerdere malen samengewerkt. Het nummer ‘She Wolf’ kwam in augustus van 2012 uit. Het was de eerste single die van het album Nothing But The Beat kwam. Het was een regelrechte hit en de videoclip hielp daar ook bij. In de videoclip zie je hoe jagers achter een naakte vrouw aan zitten. Vanaf het moment dat zij in een wolf veranderd worden haar krachten bovennatuurlijk. Zij kan er voor zorgen dat de jagers exploderen. Wanneer zij weer veilig is veranderd zij van de wolf naar de naakte vrouw.

Outkast – Ms Jackson

Toen de single ‘Ms Jackson’ van Outkast uitkwam werd het goede hit. In de loop der jaren werd het een iconisch nummer want ze het nummer op en gegarandeerd dat een aantal mensen het mee kan zingen en rappen. Er zijn een hele hoop honden en katten te zien in de videoclip. Naast de dieren die je als huisdier kan houden is er ook een uil te zien. Er is een aantal samples van het nummers ‘Strawberry Letter 23’ en ‘Bridal Chorus’ te horen.

Lily Allen – Airballoon

Lily Allen kwam terug na haar zwangerschap met het album Sheezus. Na haar artiesten naam weer naar Lily Allen te hebben veranderd lanceerde zij twee nieuwe single afkomstig van het album. ‘Air Balloon’ was daar één van en in de videoclip zie je hoe de zangeres op een zebra zit. Daarnaast waren er ook andere dieren als vlinders en een cheetah.

Beyoncé – Kitty Kat

Welk dier uit het dieren rijk in de videoclip van Beyoncé te zien is moet wel duidelijk zijn. De titel en de rechts van de video verklaren waar het overgaat. Beyoncé zet de jonge kat oftewel een kitten in de spotlight. Het nummer en videoclip waren een onderdeel van het eerste visuele album van de zangeres. Op Bday vindt je een collectie aan verschillende videoclips waar ‘Kitty Kat’ heel goed tussen past.

OK GO – White Knuckles

OK GO staat bekend om de videoclips die veel choreografie bevatten, maar het knappe is wel dat zij dit in één take opnemen. Voor de videoclip van ‘White Knuckles’ werkte de band samen met de ASPCA een organisatie dat zich inzet voor dieren, zodat de dieren op een goede manier behandeld worden. De videoclip kwam uit en de opbrengsten gingen naar de organisatie. Een goed doel dat zij op een creatieve manier hebben gesteund.

Latest Reviews