Bron: IMDB & Warner Bros | In The Heights

In The Heights Trailer

De In The Heights trailer voorspelt een hete en muzikale zomer

De In The Heights trailer voorspelt een hete en muzikale zomer
Bron: GIPHY | In The Heights

Wat 20th Century Fox kan samen met Hugh Jackman moet Warner Bros kunnen met Lin-Manuel Miranda. Althans de filmstudio hoopt hetzelfde succes te bereiken met de aankomende film. De ‘In The Heights trailer’ is uit en beloofd vooral een warme en kleurrijke zomer van 2020. Hieronder ga ik in op de eerste beelden van de musical overstap.

Want het theater wordt ingeruild voor het grote doek. Waar niemand minder dan Lin-Manuel Miranda de start van zijn grote doorbraak mee had. Hij speelde in de musical versie de hoofdrol, en in de film versie is het de beurt aan Anthony Ramos om zijn kunsten aan het grote publiek te laten zien.

De twee heren kennen elkaar van de musical ‘Hamilton’. Waardoor de casting niet uit de lucht komt vallen. Wees niet getreurd om Miranda, want hij heeft achter de schermen genoeg te doen. Zoals de soundtrack en het vervullen van zijn taak als producent. Toch heeft hij een cameo in de film.

De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Weten de eerste beelden van de musical mij over de streep te krijgen?

Weten de eerste beelden van de musical mij over de streep te krijgen?
Bron: GIPHY | In The Heights

Wat ook niet gek is, is dat de makers aan het begin van de ‘In The Heights trailer’ laten zien dat de makers van ‘Hamilton’ erachter zitten. De muziek dat je in de trailer hoort, heeft gelijkenissen met de musical. Waar zang en rap in harmonie samen gaan. Deze stijl moet je liggen, want Miranda heeft dat ook gebruikt in ‘Moana‘ Samen met omgeving, gebruik van kleuren, choreografie en cast heeft de trailer mij al snel over de streep getrokken.

Het enige waar ik mij aan stoorde, was dat de makers van de trailer de begin tune steeds herhaalde. Waardoor ik het gevoel kreeg dat de trailer niet verder leek te komen. Terwijl de muziek en verhaal wel op gang kwam. Nu heeft Warner Bros ook heel tactisch gekeken naar de release datum. Nu moet dit een hete zomer film worden want de film komt midden in de zomer uit.

Want vanaf 2 juli kan jij zien hoe mensen in een hete stad buffelen om rond te komen. Het zal mij niet verbazen dat dit een groot succes gaat worden. Want mijn eerste reactie van de trailer, komt overeen met dat van ‘The Greatest Showman‘. Dat in mijn lijst met moderne musical films terecht is gekomen.

Daarnaast denk ik dat Stephen Spielberg met zweet o zijn hoofd naar de ‘In The Heights trailer’ zit te kijken. Want hij is druk bezig om ‘West Side Story’ te voorzien van een remake. Alleen zal de 2020 versie volgend jaar december in de bioscoop te zien zijn. Waardoor de films in het aankomende jaar, zeker in de media, met elkaar gaan worden vergeleken.

Latest Reviews